Zara webshop opent binnenkort!

Jaren zat ik te wachten totdat de Zara in Groningen geopend zou worden, binnenkort kan ik gewoon vanuit mijn eigen luie stoel online Zara kleding bestellen. Waarschijnlijk is het wat minder voor mijnĀ portemonnee maar dat neem ik maar voor lief. En de lange rijen bij de kassa’s zijn gelukkig ook verleden tijd, webshoppen, i love it!

Ik ben erg benieuwd of de collecties vergelijkbaar zijn met die van de winkels. Vooral de TRF collectie is mijn favoriet van en ik hoop dus ook dat ze dat in de webshop gaan verkopen, maar dat denk ik wel. Ook ben ik erg benieuwd naar de levertijd. De online shop van Zara gaat 4 november ‘open’ en dan kun vanaf dan naar hartelust gaan shoppen!

Kijk alvast op Zara.nl voor de collectie.

 

Dit vind je vast ook leuk...

2 Comments on Zara webshop opent binnenkort!

 1. janne
  26 oktober 2010 at 18:08 (9 jaar ago)

  joepieeeeeee!! I LOVE ZARA!

  Beantwoorden
 2. Melanie
  26 oktober 2010 at 20:43 (9 jaar ago)

  Echt zo leuk alleen ik mag er vast niet bestellen van mijn ouders :(

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *