Zoals je gisteren waarschijnlijk al wel zag stond er geen nieuwe post online, maar vandaag heb ik weer een ‘Outfit of the day’ voor je! Het shirt wat ik draag is van de H&M en die heb ik laatst gekocht en het was de eerste keer dat ik de shirt draag. Het jasje heb ik een tijdje geleden gekocht bij de The Sting. Ik vind dit zelf een erg leuk jasje en is gemaakt van jersy en zit daarom erg lekker. Op de schouders zitten allemaal kraaltjes en kettinkjes en dat maakt het jasje helemaal af. De tregging is van Pieces, alleen helaas is die iets te groot geworden en na één dag dragen is die eigenlijk al weer te groot, erg jammer. Ik draag schoentjes van een winkeltje in Groningen en ik heb hier ook al een keertje een artikel over gepost. Om de look af te maken heb ik een ketting met een hart eraan van de Primark. Ik ben tegenwoordig echt helemaal gek op lange kettingen…

De reacties zijn vaak erg positief op ‘Outfit of the day’ en ik ben dan ook weer erg benieuwd of je dit ook een geslaagde outfit vindt?