Mijn make-up stash!

Benieuwd naar mijn make-up stash? In dit artikel laat ik mijn stash zien, het is misschien niet zo groot als die van sommigen, maar ik ben wel heel happy met mijn spulletjes en dat is toch ook belangrijk?

Het is misschien wel leuk om te vertellen dat ik eerst eigenlijk helemaal niet zo’n beauty fanaat was. Natuurlijk vond ik het leuk om lekker te tutten, maar toch gaf ik meer om fashion. Toen ik met deze blog begon ging het voornamelijk over mode, dat verklaart misschien ook wel de naam van mijn blog. Pas toen ik met wearefashion.nl begonnen was, ontdekte ik dat er al heel veel blogs waren, daar was ik me eigenlijk helemaal niet van bewust. Ik wou gewoon een ‘online magazine’ maken waar ik me creativiteit en mijn liefde voor mode in kwijt kon. Ik kwam er achter dat er heel veel beautyblogs waren en sommige daarvan ging ik trouw volgen en zo kreeg ik steeds meer liefde voor beauty. Nu ben ik inmiddels naast een fashion lover ook een ware beauty lover. Zo zie je maar hoe invloedrijk blogs kunnen zijn! Maar ik dwaal af, terug naar mijn stash.

Ik heb gekozen om mijn stash te fotograferen zodat je alles goed en rustig kan bekijken:

Mijn gezichtsproducten zijn van verschillende merken en mijn favoriet zijn toch wel de MAC producten en de NYX blushes.

Ik heb niet heel veel verschillende mascara’s maar ik ben erg tevreden over de Rimmel Sexy Curve mascara en die gebruik ik dan ook bijna altijd.

Hier zie je mijn oogpotloden en vloeibare eyeliners. De kohl potloodjes van Make up Forever zijn erg fijn! Van de NYX Vloeibare eyeliners komt nog een review.

Zoals je wel kan zien ga ik vooral voor roze lipgloss, lekker veilig. De vierkante van NYX zijn mijn favorieten ze voelen fijn aan, blijven lang zitten en ruiken erg lekker.

Ik heb drie 88 palettes. De 88 Shimmer palette, de 88 Warm Palette en de 88 Metal Mania palette. Ook heb ik nog een kleintje namelijk de 15 Warm Shimmer Palette. Over deze palettes ben ik heel erg tevreden en je kunt er echt hele mooie looks mee maken. Ik heb nog wel wat meer oogschaduw maar ik kreeg het helaas niet zo mooi op de foto.

En ten slotte mijn nagellakjes. Ik liet deze al een keertje zien in een artikel maar er is inmiddels alweer wat bijgekomen. Door deze foto is het wel heel duidelijk wat mijn favoriete nagellak merk is, inderdaad Catrice.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn stash te zien en over een tijdje ga ik een keer een filmpje opnemen zodat je dan ook kan zien hoe ik het opberg en ik weet zeker dat mijn stash wel weer is uitgebreid!

6 Comments on Mijn make-up stash!

 1. Lisa
  9 oktober 2010 at 18:02 (12 jaar ago)

  Mooie make-up stash ! 🙂

 2. Eline
  9 oktober 2010 at 18:09 (12 jaar ago)

  Leuke stash, en ik vind dat je best wat hebt hoor!

 3. Kim
  9 oktober 2010 at 18:45 (12 jaar ago)

  Mooie Make-up hoor!:D

 4. Bertine
  9 oktober 2010 at 19:15 (12 jaar ago)

  Grappig om dat te lezen, bij mij was het namelijk precies het zelfde:p Ik ben mijn blog in februari 2008 gestart. Ik volg zelf ook veel beautyblogs en sinds een half jaar ben ik echt into de beauty!

 5. Amber
  9 oktober 2010 at 20:34 (12 jaar ago)

  Erg mooie stash! Van alles wat. Ik zou willen dat die van mij er zo uit zou zien. Ik heb 20 rode nagellakjes en allemaal dezelfde soort lipgloss, en tig losse oogschaduwpoeders die ik niet meer gebruik… ga zo maar door. 😛

 6. janne
  10 oktober 2010 at 09:28 (12 jaar ago)

  Erg leuke stash! Ik vind het altijd zo leuk om te lezen! Daarom komt er binnenkort op mijn blog ook een stash filmpje!