Win een Leuk hoesje voor je iPhone!

De ene winactie is nog eigenlijk niet beëindigd en ik heb alweer een nieuwe voor jullie. Zoals jullie inmiddels denk ik allemaal wel weten heb ik een iPhone en hier ben ik echt meer dan blij mee. Het is echt een super handig apparaat en hoe erg het ook klinkt ik kan eigenlijk niet meer zonder. Je kunt super handig je email checken, internetten en Twitteren. Meiden met een iPhone kunnen dit vast wel beamen.

Toch vind ik dat de iPhone qua design wel iets vrouwelijker mag en was dus erg blij met de ontdekking van iHoesjes.nl. Hier verkopen ze hele leuke iPhone hoesjes. Denk aan verschillende kleurtjes maar ook  hoesjes met bloemen dessins om je telefoon een vrouwelijke touch te geven.

De service is erg belangrijk en daarom heb je altijd snel je hoesje in huis. De prijzen zijn betaalbaar en je betaald geen verzendkosten. Naast hoesjes verkopen ze ook handige screenprotectors om je telefoon optimaal te beschermen. Ik heb al eentje met een spiegel effect geprobeerd en dit was erg handig. Binnekort wordt hun collectie ook nog uitgebreid met hoesjes voor je iPod.

Speciaal voor mijn bezoekers mag ik twee hoesjes voor de iPhone weggeven. Dus ben jij in het bezit van een iPhone en lijkt het jou ook leuk om ook een mooi hoesje voor je telefoon te krijgen? Het enige wat je moet te doen is een reactie plaatsen waarom jij het hoesje wil winnen en beantwoord de volgende vraag: Hoeveel hoesjes met hartjes biedt ihoesjes.nl aan? (het antwoord even mailen naar info@wearefashion.nl) . De twee winnaressen mogen zelf een hoesje uitkiezen op de site. Win je niet of kun je niet wachten met bestellen gebruik de code: WAF15 en je krijgt 15% korting op je aankoop. Ga snel naar http://www.ihoesjes.nl en kijk of er wat voor jou bij zit!

Deze winactie heeft al eerder online gestaan maar wegens technische redenen was ihoesjes.nl een tijdje offline, maar nu kan er weer volop mee worden gedaan en diegene die al mee deden doen natuurlijk nog steeds mee!)

iPhone 5 hoesjes
Galaxy S4 hoesjes

121 Comments on Win een Leuk hoesje voor je iPhone!

 1. Kelly
  3 september 2010 at 00:11 (12 jaar ago)

  Helaas! Ik heb een samsung galaxy s. En die is net iets te groot (of was het nou te klein??) Voor hoesjes van de iphone!

 2. Touch Of Make-up
  3 september 2010 at 08:28 (12 jaar ago)

  Ik wil een Iphone! IK WIL EEN IPHONE!!!:):) goooooooh zo’n mooie hoesjes, maar die passen niet over een samsung omnia é:s

 3. Vera
  3 september 2010 at 10:39 (12 jaar ago)

  Nee geen iphone helaas…wel een HTC .

 4. Anja
  3 september 2010 at 12:12 (12 jaar ago)

  Leuk, die iHoesjes heb zelf zo’n saaai hoesje voor mn iPhone!

 5. Marijn
  3 september 2010 at 16:03 (12 jaar ago)

  Ik wil wel een hoesje winnen omdat ik al een maand moest wachten op de telefoon zelf, en dat is erg vervelend als je steeds maar niks hoort over een telefoon waar je je zo op verheugd! Dus daarom vind ik dat ik hem wel verdiend heb:D

 6. Angela
  11 september 2010 at 11:51 (12 jaar ago)

  Hmm, iPhone loos.

 7. Ariska
  12 september 2010 at 16:20 (12 jaar ago)

  Ik wil heeeeel graag een hoesje winnen omdat de Iphone daar veel vrolijker van wordt!
  Dus doe mij maar zo’n hoesje 🙂

  Groetjes Ariska

  ps. mailtje komt later, want de website van Ihoesje is tijdelijk offline.

 8. Lisanneleeft
  18 oktober 2010 at 14:49 (12 jaar ago)

  wat een onwijs leuke winactie! en dat hoesje is ook echt supercute!
  Jammer genoeg heb ik geen iphone haha

 9. Mandy
  18 oktober 2010 at 15:09 (12 jaar ago)

  Ik zou super graag een iphone hoesje winnen omdat ik zelf een Iphone heb en nog opzoek was naar iets om mijn iphone op te frissen 😀 Alleen ben ik pas ongewild werkenloos geworden en kan ik niks kopen vandaar dat ik mee doe aan deze win actie!
  echt een super leuke win actie! <3

  Liefs Mandy.

 10. Eline
  18 oktober 2010 at 15:30 (12 jaar ago)

  Ik heb geen iphone ;(

 11. A.
  18 oktober 2010 at 16:49 (12 jaar ago)

  Succes iedereen, doe zelf niet mee aan deze actie.

 12. jun
  18 oktober 2010 at 20:00 (12 jaar ago)

  ik heb alleen een ipod.

 13. Eva!
  19 oktober 2010 at 18:29 (12 jaar ago)

  leuk! ik heb je gemaild!

 14. Marjolijn
  23 oktober 2010 at 20:13 (12 jaar ago)

  Met zo’n hoesje steel ik de show! I love my I-phone 😉

 15. Eva!
  28 oktober 2010 at 14:42 (12 jaar ago)

  wanneer sluit deze winactie eigenlijk?

 16. Angelique
  28 oktober 2010 at 19:08 (12 jaar ago)

  Ik zou wel zo’n super leuk hoesje willen winnen want dat is toch fashion voor je iphone! En aangezien we all are fashion zijn. Lijkt het me wel leuk! Liefs,x

 17. Kelly
  28 oktober 2010 at 19:15 (12 jaar ago)

  Toch maar meegedaan voor mn vriendinnetje!

  Waarom?
  Ik heb zelf geen iPhone, maar mijn beste vriendin wel.
  Zij is binnenkort jarig en als ik win, kan ik haar zo’n hoesje als cadeau geven!

 18. charlotte ;D
  16 september 2012 at 10:27 (10 jaar ago)

  ik heb een nokia asha 302
  dit hoesje zal er niet oppassen maar
  bij mijn gsm kun je hoesjes kopen van paul frank! ;D