Be Smart, drive a Smart!

(Advertorial)

Als ik een auto zou kopen dan zou het een Smart zijn. Ik vind deze auto’s super gaaf en heel handig wanneer je in een stad woont. Je hoeft namelijk nooit meer bang te zijn dat je geen parkeerplek kan vinden en echt moeilijk inparkeren lijkt het me ook niet, een pluspunt dus! En nu komt Smart met een nieuwe generatie Smart Fortwo.

Deze auto is verrassend anders, met een nieuwe vorm van entertainment met heel veel extra’s die je misschien niet van een Smart zou verwachten. Er zit o.a. een surround sound systeem, navigatie/multimedia audiosysteem, sfeervolle interieurverlichting en nieuwe LED-dagrijlicht in. Maar dat is nog niet alles want het interieur is compleet met stof bekleed en er zijn veel opbergvakken zodat je genoeg ruimte hebt om dingen op te bergen. En dan de buitenkant, deze hebben twee verschillende kleuren waarvan je de bodypanels kleur heel makkelijk kunt veranderen. Er zijn drie verschillende lijnen namelijk: Pure, Pulse en Passion.

Je kunt de nieuwe Smart fortwo helemaal aanpassen op je eigen wensen, dus denk dan ook aan verschillende velgen of een chroompakket. En deze leuke auto rijdt ook nog eens heel zuinig en is vrij van motorrijtuigenbelasting en bpm. Je kunt ook in deze auto een proefrit maken, zodat je alvast kan voelen hoe fijn de auto is. Ik kan me zo voorstellen dat je heel nieuwsgierig bent geworden, dus wees slim en ga snel naar de website van Smart!

Geen gerelateerde artikelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *