Winactie: Win een waardecheque t.w.v. €150,- van Sans-online.nl

Er kan niet meer meegedaan worden met de winactie, maar je kunt nog wel stemmen natuurlijk. Dus stem op je favoriet!

Ik heb weer een super gave winactie voor jullie geregeld, ook al zeg ik het zelf. Het is een winactie die ik in samenwerking doe met Sans-online.nl. Dit is een super leuke webshop die mooie en betaalbare kleding verkoopt van merken van o.a. Vila, Only, VeroModa en Pieces. Dit zijn merken die ik zelf altijd bijzonder leuk vind. Naast dat ze mooie kleding verkopen hebben ze ook een hele snelle levering namelijk voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Dat noem ik nog eens snel! En boven een bedrag van €10.- betaal je geen verzendkosten, fijn toch?

Het is wel een winactie die wat vraagt van jullie creativiteit maar ook van jullie gevoel voor mode. Maar met alle hippe items op sans-online.nl moet dat wel goed komen. Wat moet je doen om die geweldige cheque t.w.v. €150,- te winnen? Maak met behulp van de site van Sans een soort van ‘collage’ met kledingstukken uit hun collectie die jij leuk vindt en zelf zou willen dragen. Dit mag je op verschillende manieren doen. Ben je goed in Photoshop, maak het in Photoshop maar kun je dit niet dan mag je het ook van mij in Paint of Word maken of in een ander programma. Het gaat meer om het setje wat je samenstelt, dan hoe je het maakt. Dus wees creatief en zorg dat jouw bij elkaar gezochte setje opvalt. Er is wel een maar, want je moet je houden aan een budget van €150, tja het moet ook niet te makkelijk worden natuurlijk. Wanneer je de ‘collage’ af hebt, stuur je het als een JPG bestand naar info@wearefashion.nl. Dan voeg ik je afbeelding aan mijn site toe en dan kunnen mensen stemmen op jouw afbeelding. Dit kunnen je ouders, vrienden, familie, kennissen zijn maar dit kunnen natuurlijk ook gewoon bezoekers van mijn site zijn. Diegene met de meeste stemmen krijgt de waardecheque met een waarde van €150,- , en voor de tweede prijs heb ik ook nog een cheque t.w.v. €75,-. en deze kies ik zelf uit, dus doe ook je best op creatieve vlak. Deze prijzen lijken mij niet verkeerd om te winnen, dus ik zou zeggen ga kijken op de site van sans en doe dus snel mee!

Mochten er nog onduidelijkheden zijn of lukt het sturen van je afbeelding niet, dan mag je ook altijd even een mailtje sturen naar info@wearefashion.nl en dan help ik je graag. Heb je wat inspiratie nodig kijk eens bij mijn scrapbooks, hier maak ik ook altijd leuke setjes. Tenslotte kan ik nog maar één ding zeggen, succes en doe je best!

Update: De actie is donderdag 30 september van start gegaan en gaat duren t/m 30 oktober, dus precies een maand. Ik doe zo’n soort stemactie voor het eerst en kwam er eigenlijk achter dat het niet helemaal eerlijk is zo. Dus iedereen mag inzenden, dan zet ik het zo snel mogelijk voor je online en dan kan er precies twee weken gestemd worden op jouw collage. Natuurlijk mag jij je inzending zoveel promoten als je wil. Zo heeft iedereen even veel kans om te winnen, en het lijkt me zo wat eerlijker. Dus laat je niet ontmoedigen want iedereen maakt evenveel kans omdat iedereen even veel tijd krijgt om stemmen te verzamelen, dus stuur gewoon je inzending naar mij op en wie weet win je die cheque!


Hieronder de inzendingen tot nu toe (klik voor een grotere afbeelding)

Inge

DIY

Agnetha

Lysianne

Tatjana

Miranda

Yvon

Tamara

Arantxa

Sanna

A.

Celine

Pia

Lotte

Maaike


Anna

Anke

Soraya

Karin

Feline

Esma

Rachida

Renee

Emma

Aline en Maike

Elien

Lisette

Gulsum

Anouk

Ouiam

Anissa

Senna

Samira

[poll id=”6″]