What’s keeping you hot this season? The WE does!

(Advertorial)

Stiekem ben ik erg blij dat het nieuwe seizoen eraan komt. Ik heb al de nodige herfst inkopen gedaan en ik kan niet wachten totdat ik in mijn herfst kledij de straat op mag. En eigenlijk kan het ook al wel want als ik naar buiten kijk zie ik vooral regen en wind. Maar er ontbreekt nog wel iets aan mijn herfst garderobe, namelijk een winterjas. Een mooie en warme winterjas vind ik erg belangrijk en misschien vind ik dit jaar wel eentje bij de WE.

WE Fashion begint namelijk het nieuwe seizoen met de focus op jassen voor zowel de mannen als de vrouwen. Hier verkopen ze veel verschillende soorten jassen van chic donkerblauw tot mysterieus zwart. Ook is het belangrijk wat wil je, een regenbestendige jas of ga je voor een echte wollen jas zodat je het nooit meer koud hebt. Er zijn veel verschillende stof mogelijkheden zoals: leer, tweed of kasjmir. Zoals je al wel leest is er genoeg keuze bij de WE en dit maakt het niet makkelijk, maar gelukkig staan de Style Advisors van de WE al klaar om je waar nodig te adviseren. Voor de meeste jassen betaal je niet meer dan 100 Euro en dat lijkt mij een aantrekkelijke prijs voor een jas. Natuurlijk horen er ook accessoires bij om het plaatje compleet te krijgen en ook hiervoor kun je bij de WE terecht.

Ben je nieuwsgierig geworden ga dan naar de website…Ik ga in ieder geval een kijkje nemen bij de WE en misschien vind ik hier wel dé perfecte winterjas!