NYX Mega Shine Lipgloss swatches

In dit artikel laat ik de NYX Mega Shine Lipgloss zien op mijn lippen. Deze lipglosses liet ik al zien in mijn vorige shopvlog en jullie zijn vast wel benieuwd hoe de kleuren op mijn lippen eruit zien…

Drie van de vier kleuren lijken erg veel op elkaar. Het enige verschil is eigenlijk dat de ‘Smokey Look’ geen glittertjes bevat en deze is dus heel geschikt wanneer je bijvoorbeeld een heftige ooglook hebt gemaakt. En als je goed kijkt is de ‘Perfect’ iets meer roze dan de ‘Crystal Soda’ deze neigt iets meer naar oranje, maar het verschil is nihil. En de ‘Dolly Pink’ is een lekker heftig kleurtje alleen ik gebruik niet zoveel gloss en dan valt de kleur wel mee. Het is een leuke kleur als je de rest van de make-up lekker rustig houdt.

Zo ziet het eruit op mijn lippen. Eigenlijk vind ik ze allemaal mooi en ik hou eigenlijk van rustige kleurtjes en voor af en toe wat variatie is de ‘Dolly Pink’ natuurlijk erg leuk!

Ik had al gezegd in mijn filmpje dat ik geen review van deze lipglosses ga schrijven omdat er al inmiddels veel over geschreven is. Wel wil ik graag kwijt dat het een super fijne lipgloss is, het blijft goed zitten,het ruikt erg lekker en ze zijn helemaal niet duur, ze kosten maar €4,95 per stuk en dat vind ik een fijne prijs!

6 Comments on NYX Mega Shine Lipgloss swatches

 1. Amber
  20 september 2010 at 15:56 (12 jaar ago)

  Dolly Pink ziet er mooi uit zeg!

 2. Emma
  20 september 2010 at 17:30 (12 jaar ago)

  wauw! mooie kleuren!

 3. Eline
  20 september 2010 at 20:17 (12 jaar ago)

  Dolly is mooi!

 4. Naam
  20 september 2010 at 21:59 (12 jaar ago)

  DOLLY PINK!! LOVE IT!!!

 5. Naam
  21 september 2010 at 17:06 (12 jaar ago)

  LOve the kleurtjes!

 6. Jolien
  22 september 2010 at 18:11 (12 jaar ago)

  Leuk!
  Om te zoenen 😉