Mijn collectie nagellakjes met o.a. Catrice en Eyeko

De laatste tijd zie je best vaak mijn nagellakjes voorbij komen en ik kan me zo voorstellen dat jullie wel benieuwd zijn naar al mijn nagellakjes. Ik moet wel zeggen dat het helemaal niet zo indrukwekkend veel is, maar toch leek het me leuk om hier een artikeltje over te maken. Kijk mee naar mijn nagellak ‘stash’.

Ik begin met nagellakjes die ik al een tijdje heb en die ik eigenlijk ook het minste op mijn nagels draag, het zijn lakjes van o.a. Hema en Rimmel.De nagellakjes van Eyeko zijn echt wel mijn favoriet. Ik vind ze heel prettig en ze blijven altijd super lang op mijn nagels zitten. De kleuren zijn bijzonder en ze zijn ook nog heel goedkoop. Ze hebben nu weer twee nieuwe nagellak kleuren die ik moet hebben! Ik vind vooral de Vinatage en de Indigo erg mooie kleuren…

En dan ten slotte mijn nagellakjes van Catrice. Dit lijkt een ware hit te zijn in Beautyblog land en ik ben ook echt dol op mijn Catrice lakjes. Ze hebben vaak dupes van duurdere merken en je betaald maar â‚Ŧ2,49 voor 1 lakje, tja dat is natuurlijk ook heel goedkoop. De kwaliteit vind ik ook wel goed maar na 2 dagen heb ik vaak al wel dat mijn nagellak gaat chippen. Maar ik vind dit niet zo erg, want meestal ben ik na twee dagen toch wel flauw van mijn kleurtje. Eigenlijk vind ik alle kleuren heel erg mooi en heb ik niet specifiek ÊÊn favoriet…

Nu ben ik erg benieuwd wat jullie van mijn ‘stash’ vinden en wanneer je een blog hebt en je hebt ook een artikel gemaakt met je nagellak dan mag je wel een linkje plaatsen in de comments. Ik ben namelijk erg benieuwd naar al jullie nagellakjes!

71 Comments on Mijn collectie nagellakjes met o.a. Catrice en Eyeko

 1. Amber
  2 september 2010 at 12:04 (12 jaar ago)

  Mooie stash! Vanalles wat, erg vrolijk al die kleurtjes. 😀
  Dit is mijn stash: http://www.prettygirlythings.nl/?p=2085
  Ondertussen zijn er een paar bijgekomen, maar ach.. 😛

 2. LiefdeVoorBeauty
  2 september 2010 at 12:37 (12 jaar ago)

  Dat zijn er veel! Zie een paar bekende exemplaren hahaha 🙂

 3. Touch Of Make-up
  2 september 2010 at 14:24 (12 jaar ago)

  Wow! Dat zijn een boel lakjes! En zoveel mooie kleurtjes! ooooooh:) *jaloers*:)

 4. Sisier
  2 september 2010 at 16:11 (12 jaar ago)

  Die eyeko lakjes vind ik erg leuk 😀 en hoop catrice 🙂

  Ik heb een keer een filmpje gemaakt van mijn stash: http://www.maccia.nl/KHTLI/?p=1286
  Ondertussen heb ik al wel 1 bak erbij die voor de helft vol is 😛

 5. Rani
  2 september 2010 at 16:54 (12 jaar ago)

  Mooie collectie!
  Lekker veel Catrice 🙂

 6. Pretty Beauty Land
  2 september 2010 at 20:58 (12 jaar ago)

  Hele leuke stash hoor! Mijn Stash is nog niet zo groot. Binnenkort komt er nog een artikel online 😉

 7. Sanne
  3 september 2010 at 17:54 (12 jaar ago)

  Mooie collectie! Ik ben ook al zo’n nagellakfan, maar heb er nog geen stashartikel over geschreven… Ben bang dat ik er niet aan kan ontkomen, haha!

 8. Eva!
  3 september 2010 at 21:43 (12 jaar ago)

  mooie lakjes! lekker variabele kleuren!

 9. Dhini
  6 september 2010 at 21:09 (12 jaar ago)

  Wat mooi nagellak stash

 10. Angela
  10 september 2010 at 16:13 (12 jaar ago)

  Leuke collectie!

 11. Tatjana
  12 september 2010 at 12:08 (12 jaar ago)

  Mooie lakjes, ik heb er ook een heleboel van Catrice! (En nog veel meer…….. hihi)

 12. natasja
  25 november 2010 at 11:57 (12 jaar ago)

  wat veel nagelak heb jij en mooie kleuren wanneer maak je weer nieuwe filmpjes ik vind ze echt heel erg leuk en kijk er graag naar