Deel 2: Najaartrends 2010 op een rijtje

En we gaan weer verder met de najaartrends van 2010, want er zijn nog een heleboel die bij dit rijtje horen. Ik probeer zoveel mogelijk trends te laten zien die ik zelf ook erg leuk vind en ik ben benieuwd wat jullie van de volgende trends vinden…

Het is warm en het is hip, wat wil je nog meer? Breisels zijn hipper dan hip. Natuurlijk zie je elk seizoen wel breisels maar dit jaar is het extra hip! Denk aan veel verschillende soorten breisels bijvoorbeeld in patroontjes en ook de kabel breisel die we nog kennen uit de jaren 90 mogen weer gedragen worden.

Wat heb je dit jaar in je hand tijdens het uitgaan, natuurlijk een clutch. Dit is een handig tasje waar je mobieltje en wat geld prima in past en het is ook nog eens een trend. Ik heb even voor jullie gekeken en de clutch kun je in allerlei soorten en maten kopen dus ik weet zeker dat er iets voor jou bij zit. Ook handig, de clutch met een kettinkje eraan. Ben je het namelijk zat om de hele tijd je tasje vast te houden dan kun je het ook om je schouder doen.

Ook de parka trend zet gewoon door. Ik vind dit erg leuke jassen omdat het detail op je taille wordt gelegd maar het is niet zo stijfjes als bijvoorbeeld een trenchcoat. Vooral de varianten met capuchon zijn bij mij favoriet!

Vorig jaar was dit al een opkomende trend, de overkneelaars. Je kunt veel verschillende krijgen en ik vind diegene van suède (look) toch het mooist. De echte leren variant vind ik toch te snel trashy worden. Zelf heb ik de overkneelaars van de H&M (de eerste op het plaatje) maar dan in het bruin. Ik vind deze laarzen erg leuk staan onder bijvoorbeeld een short.

Eerder zag je deze trend al voorbij komen op mijn blog in een speciale artikel. Maar ik vind dat deze trend niet mag missen in dit rijtje. Ik vind de vogeltjes trend zo vrolijk en leuk, zowel op je kleding als accessoires.

Waarschijnlijk heeft de veren trend ook wel iets te maken met de vogeltjes trend. Veren zijn natuurlijk ook heel mooi en kleurrijk en ik kan me voorstellen dat het een goede inspiratiebron is geweest voor veel ontwerpers en ketens…

119 Comments on Deel 2: Najaartrends 2010 op een rijtje

 1. Lara
  15 september 2010 at 13:44 (12 jaar ago)

  Leuke spulletjes, alleen die overknee laarzen daar ben ik niet zo’n fan van.

 2. Amber
  15 september 2010 at 13:45 (12 jaar ago)

  De bovenste gebreide dingetjes zijn echt super. Die veren oorbellen zijn ook mooi, verder is het niet echt mijn ding. 😛

 3. Eline
  15 september 2010 at 14:02 (12 jaar ago)

  Mwah, het meeste vind ik niet zo leuk!

 4. Ann
  15 september 2010 at 16:24 (12 jaar ago)

  leuk, ik houd vooral van de vogeltrend 🙂

 5. Chantal
  15 september 2010 at 17:30 (12 jaar ago)

  Ik vind het juist wel leuke dingen. maar smaken verschillen natuurlijk! Ik vind ook dat je artikelen er erg leuk uitzien 🙂

 6. LisanneLeeft
  15 september 2010 at 17:45 (12 jaar ago)

  ziet er super uit! leuke dingen uitgezocht 🙂
  goede inspi voor mij 🙂

 7. Pretty Beauty Land
  15 september 2010 at 17:46 (12 jaar ago)

  Jaa super leuk! je artikelen zijn echt leuk om te lezen!

 8. Monica
  17 september 2010 at 15:16 (12 jaar ago)

  Love it! Alleen de laarzen hoe moet je die goed combineren 🙂

 9. Tine
  17 september 2010 at 22:31 (12 jaar ago)

  I like 🙂
  x

 10. DalaLuz
  21 november 2010 at 14:05 (12 jaar ago)

  Ik hoiu van kleurrijke veertjes! Allen dat off-shoulder, dat gaat bij mij echt niet werken….