De herfst en wintercollecties vliegen je waarschijnlijk om de oren en ik heb alweer de nieuwe collectie van Accessorize voor je opgezocht en hier een soort van lookbook van gemaakt. Ik ben zelf een grote fan van dit merk, alleen jammer dat er in Groningen nog geen winkel is. Maar dat gaat vast in de toekomst nog wel komen en tot die tijd moet ik maar online mijn Accessorize aankopen doen.

Ik vind de campagne foto’s altijd erg mooi van Accessorize. Het is heel inspirerend en je ziet meteen wat de trends zijn voor aankomend seizoen…

Hierboven zie je een collectie die heel kleurrijk is en dit zie je heel vaak bij Accessorize. De kleuren en stoffen zijn geïnspireerd door verre landen zoals bijvoorbeeld India. Zelf hou ik heel erg van deze stijl en het past ook goed bij mij.

Hieronder zie je een iets rustiger stijl. Veel zwart/grijs en wit tinten met stenen en parels. Dit is een iets sjiekere stijl en ook dit vind ik ook erg leuk. Maar als ik moest kiezen dan ging ik toch voor het stijltje hierboven!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze collectie vinden en hebben jullie wel een Accessorize winkel in de buurt?