Win een goed gevulde WeAreFashion Goodiebag

Na heel wat aankondigingen is het eindelijk zover.  Het was een hoop geregel, met wat verlate pakjes en internet problemen is het dan toch zover, er kan een goed gevulde WeAreFashion goodiebag gewonnen worden!

De reden dat het de WeAreFashion goodiebag heet is eigenlijk heel simpel. Er zitten allemaal producten in waar ik meestal over geschreven heb en waar ik laaiend enthousiast over ben. Het zijn dus allemaal producten die je ook bij mij thuis kan vinden. Het was een hoop geregel maar dat heb ik voor jullie over! Want ik schreef ook al eerder dat ik deze blog ook aan mijn lezers te danken heb. En ik gun deze goodiebag dan ook aan iedereen. Laat ik maar snel vertellen welke producten erin zitten:

Te beginnen bij de 15 Warm palette waar ik ook al een review over heb geschreven. Een heel mooi palette met prachtige kleuren en met dezelfde kwaliteit als een 88 palette. Zeker een must have. Deze heb ik via Shop Mumi en kost €14.

Zoals jullie weten ben ik gek op de producten van Lush, naast dat ze zo fijn zijn is het ook prettig om te weten dat het heel natuurlijk is en dat het niet word getest op dieren. In de goodiebag zit een shower smoothie ‘ Turkish Delight’. Dit is een douchecreme gemaakt van heel veel rozenblaadjes en geeft je een heerlijk zacht huidje. Ook heel goed te gebruiken om mee te scheren. Er zit 200 gram in het potje en kost €29,95.

Vogeltjes en uilen zijn hartstikke hotte accessoires, daarom kan deze uilenketting natuurlijk niet ontbreken. Deze ketting maakt je outfit helemaal af. Deze heb ik via Ydence en kost €12,95.

Laatst schreef ik al een artikel over de leuke webshop DressRepublic. In de goodiebag zit een code waarmee je 30% korting krijgt op al je aankopen. Dat is natuurlijk altijd leuk meegenomen!

Ook zit er in de goodiebag een ware Youtube hit, namelijk de Orabrush. Op youtube zijn er al heel veel filmpjes te vinden waar mensen erg enthousiast zijn over de Orabrush. In Amerika is het al een grote hit en het duurt niet lang meer voordat het hier ook heel populair gaat worden. De Orabrush is een tongborstel waarmee jij je tong weer helemaal fris en fruitig maakt. Want naast je tanden kan je tong ook wel wat extra aandacht gebruiken. Deze Orabrush heb ik via http://www.orabrushstore.nl en kost €8,95.

Ook zit er een hip hemdje in van MotelRocks. Dit is een super leuk Britse webshop en verkoopt  leuke hippe jurkjes en shirtjes. Binnenkort komt over MotelRocks een artikel op mijn blog. Dit hemdje heeft een mooie tropische print wat nu helemaal hip is. Het hemdje kost €38.

De nagellakjes van Catrice zijn heel populair en ook ik vind de lakjes helemaal geweldig. In de goodiebag zitten 3 nagellakjes van Catrice in de kleuren: De populaire Sold out Forever, Just Married en Lost in Mud. Deze lakjes kosten €2,49 per stuk.

Een ware fashionista zoals ik, is gek op mode tijdschriften. Mijn favorieten zijn de Jackie en de Grazia. Dat is ook de reden dat deze twee magazines in de goodiebag zitten. Heerlijke tijdschriften om nog meer over mode en beauty te weten te komen.

En ten slotte heb ik er nog 3 fijne gezichtsmaskers in gedaan van Montana Jenesse. Dit zijn hele fijne maskers en heel geschikt voor een lekker tut avondje. Deze maskers kosten per stuk €1,95.

Zoals je leest is het een goed gevulde Goodiebag met een totaal waarde van €122. En deze kan heel makkelijk van jou worden!

Maar hoe kun je nu kans maken op deze leuke prijs? Ten eerste tweet het volgende bericht op Twitter: PLS RT @WeAreFashion win een leuke Goodiebag t.w.v €122–>http://bit.ly/9D4eVd  (handig is als je even een link plaatst zodat ik kan zien dat je het hebt RT, want helaas kan ik dan niet altijd zelf zien) En als je aan Bloglovin doet zou ik het erg leuk vinden als je WeAreFashion.nl gaat volgen. Dit is niet alleen leuk voor mij, maar ook voor jezelf heel handig, want zo zie je direct of er updates zijn geweest. En verder vind ik het heel leuk als je onderaan dit artikel een reactie achter laat waarom jij deze leuke Goodiebag moet winnen. Gewoon kort en bondig en het hoeft echt geen ‘dramatisch’ verhaal te worden maar wees gewoon creatief.

Zoals je ziet hoef je helemaal niet veel te doen om kans te maken. De actie gaat vandaag in en woensdag 1 September maak ik de winnaar bekend!

Ik wil nog wel eventjes erbij vertellen dat ik het wel jammer vind dat ik mijn vaste bezoekers zonder Twitter ‘buitensluit’. De reden dat ik het via Twitter doe, is omdat Social Media nou eenmaal heel belangrijk is geworden en dat mijn blog zo nog groter kan worden. Toch maak ik het wel goed want er komen de komende tijd 2 winacties aan waar geen Twitter in voorkomt ;).

201 Comments on Win een goed gevulde WeAreFashion Goodiebag

 1. LiefdeVoorBeauty
  14 augustus 2010 at 15:31 (12 jaar ago)

  Hallo! Wat een geweldige prijs zeg!!!

  Ik zou dit heel graag willen winnen omdat er een aantal producten in zitten die ik zelf niet zo snel zou kopen omdat dit ver boven mijn budget ligt. Ik spring altijd een gat in de lucht als ik keer een iets ‘luxer’ product kan proberen en dat gevoel is zo heerlijk als je dat helemaal niet gewend bent in het dagelijkse leven.

  Ik volg de site op Bloglovin en hier is mijn tweet: http://twitter.com/Roxefrox/status/21153453045

 2. Lotte
  14 augustus 2010 at 15:40 (12 jaar ago)

  Wat een super leuk idee, zo’n goodiebag! Ik zou hem echt graag willen winnen, omdat..
  Ik ben net mijn eigen beauty/fashion blog begonnen. En daar werk ik met heel veel plezier elke dag aan. Jij hebt mij hier eigenlijk ook een beetje tot geinspireerd, want ik las Wearefashion al een lange tijd. Ik denk dat ik met deze mooie spulletjes leuke reviews, interessante artikeltjes en andere inspiratie voor mijn site kan op doen. Ik vind echt alles leuk wat er in zit :).

 3. Frauke
  14 augustus 2010 at 15:41 (12 jaar ago)

  Ik doe mee! En ik ga geen lange verhalen verzinnen waarom, ik bedoel: als je de goodiebag ziet, weet je toch al waarom? 😀 Mijn twitter is Fraukeex3, hier is mijn tweet: http://twitter.com/Fraukeex3/status/21154233871

 4. lies
  14 augustus 2010 at 15:42 (12 jaar ago)

  Reactie

 5. Tanja
  14 augustus 2010 at 15:44 (12 jaar ago)

  I Love Beauty! Lijkt me leuk om deze Goodiebag te winnen! 😀
  Ik heb ook al getweet 😉 @tanjainsania

 6. Amber
  14 augustus 2010 at 15:45 (12 jaar ago)

  Supergave winactie zeg! Ik volg je via bloglovin’!
  Waarom ik hem zou willen winnen? Ik heb sinds ik samenwoon niet heel erg veel meer te besteden, ik koop vaak wel kleine dingetjes bij webshops (10 euro en dan nagellak van 1,50 dat soort dingetjes) die door de brievenbus kunnen maar al snel wordt het veel te duur door verzendkosten voor pakketpost, en als iets dan ook nog prijzig is moet ik het gewoonweg laten. Ik vind het erg jammer. Vroeger bestelde ik bijvoorbeeld iedere maand bij Lush, ik ben echt gek op Lush, maar aangezien het altijd pakketpost is, is het gewoon te duur om ‘zomaar’ even te kopen. Ik mis het heel erg. Verder zitten er wat dingetjes in die ik zelf niet snel zou kopen maar wel ontzettend leuk vind!

 7. nyckelee
  14 augustus 2010 at 15:49 (12 jaar ago)

  Ik wil deze goodiebag graag winnen omdat er super leuke producten inzitten! Deze goodiebag zou het perfecte eind zijn van een(hopelijk ) super leuke vakantie in Renesse

  PLS RT @WeAreFashion win een leuke Goodiebag t.w.v €122–>http://bit.ly/9D4eVd

 8. Lien
  14 augustus 2010 at 15:51 (12 jaar ago)

  twitter tweet: http://twitter.com/LienDF/status/21154797911

  En waarom ik dit prachtige pakket zou mogen winnen? Uiteraard gun ik iedere deelnemer dit pakket, maar ik denk wel dat ieder van ons toch diep in zichzelf wil dat zij de winnaar wordt van elke wedstrijd waaraan je deelneemt… Ikzelf vorm daar geen uitzondering onder en wens dit pakket graag te winnen omdat ik op 3 september mijn laatste herexamen heb en als ik dit win, kan ik het zien als een leuk cadeautje omdat ik alweer een moeilijke tijd erop heb zitten! 🙂

 9. martine
  14 augustus 2010 at 15:51 (12 jaar ago)

  waarom ik hem wil winnen?
  Simpel eigenlijk: ik ben een vrouw, en welke vrouw zou het niet leuk vinden om zo’n goodiebag te winnen?

  getweet op: @martineGOTB

 10. Sien
  14 augustus 2010 at 16:27 (12 jaar ago)

  Ik wil heel graag deze goodiebag winnen! Het zijn allemaal super leuke spulletjes en nu met mijn herexamens kan ik zeker wat afleiding gebruiken!
  Ik volg je op twitter en bloglovin.
  https://twitter.com/sienzel/status/21157598305

 11. Kira
  14 augustus 2010 at 17:05 (12 jaar ago)

  Ik doe graag mee om deze goodiebag te winnen omdat ik niks van deze producten heb die erin zitten, op Jackie en Grazia na (ik heb deze twee trouwens nog niet :P).. en omdat gewoon alle dingen die erin zitten me echt heerlijk lijken!!

 12. Anne Fleur
  14 augustus 2010 at 18:05 (12 jaar ago)

  Ik wil heel graag die goodiebag winnen,
  Met de maskertjes voor mijn vriendinnen,
  De bladen om de tijd te beminnen.
  De nagellak om het niet in de winkel te hoeven pakken,
  En het t-shirt voor bij mijn nieuwe hakken.
  De orabrush voor een frisse smaak,
  En de code met de leuke ketting voor die ene afspraak,
  En dan niet te vergeten de turkish delight en de palette,
  Voor een smokey eye look met vedette!

  Mijn tweet: http://twitter.com/AnneFleur161

 13. Beitjuh
  14 augustus 2010 at 22:42 (12 jaar ago)

  jeetje, als eerste wat een leuke winactie zeg! ten tweede Anne Floor boven mij heeft de meest geweldige inzending ooit :’) *daar gaan de kansen* whahahahaha

  En waarom zou ik hem moeten winnen?

  Omdat ik ook eens lekker egoistisch wil zijn, dat zou toch ook wel eens moeten kunnen? Ik ben met de goodiedozen veel tijd kwijt voor andere dames, en zorg goed voor mijn gezin 🙂

  ik vind dat ik ook gewoon eens wat extra verdien 😀 (ik hoop dat het niet te naar klonk :’) whahahahahahaha 😀 😀

  Succes met alle inzendingen en met de winnaar uitzoeken 🙂

  mijn tweet: http://twitter.com/Beitjuh/status/21179815767

 14. Martine
  14 augustus 2010 at 22:51 (12 jaar ago)

  Ooeeh wat een hippe winactie, en super lief dat je dat voor je lezeressen hebt geregeld 😀 Ik wil ‘m graag winnen zodat ik op avonden als deze, wanneer er geen kip/hond/twitteraar op twitter is te vinden, ik toch wat te doen heb. Zoals dat heerlijke maskertje opdoen, een van die fabuleuze tijdschriften te lezen, mijn nagels prachtig in de lak zettenmet die catrice lakjes en lekker kan gaan shoppen op dressrepublic met 30% korting! Om vervolgens de volgende ochtend lekker met een fris bekkie te verschijnen na het tong-poetsen met de Orabrush en onder de douche de lush douchegel gebruikt te hebben. Dan verschijn ik in het fabelachtige truitje aan de ontbijttafel met die geweldige uilenketting om mijn nek. En als ik dat dan achter de rug heb maak ik mijn wanger lekker peachy met het blush palette om de dag weer vol goede moed tegemoet te gaan!

  x Martine
  Tweet: http://twitter.com/xMartine/status/21180219799

 15. Jeske
  14 augustus 2010 at 22:53 (12 jaar ago)

  Twitter: http://twitter.com/Jeske_/status/21180571406
  Waarom ik ‘m wil: Ik wilde eigenlijk altijd al eens een goodiebag. Ik vind het altijd ook tof om te zien als mensen goodiebags krijgen enzo en dan dat je kan zien wat er in zit. Het heeft wel wat.

 16. Ingelise
  14 augustus 2010 at 22:57 (12 jaar ago)

  Wauw, meid, goed bezig! Ik ga zo even de rest van je site uitpluizen, kwam ‘m via een retweet van je winactie tegen. (Bij deze dus: ik doe niet mee, je trouwe fans verdienen zo’n goodiebag.) Ben benieuwd! 🙂

  • Sanne van Huis
   15 augustus 2010 at 09:29 (12 jaar ago)

   Ik hoop dat je de rest van mijn blog ook leuk vond…en je mag altijd meedoen, zoals ik ook al hier eerder zei..Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

 17. Nicole
  14 augustus 2010 at 22:58 (12 jaar ago)

  Heey! Wat een gave winactie!

  Ik zou graag meedoen, maar ik doe het niet. Waarom? Omdat ik via twitter je site heb ondekt (zo’n 10 minuten geleden). Dus ik vind dat die naar 1 van je vaste bezoeksters moet gaan! Maar je site staat vanaf nu bij mijn favo’s 😉

  x, Nicole

  • Sanne van Huis
   15 augustus 2010 at 09:28 (12 jaar ago)

   Leuk dat ik bij je favo’s sta! En je mag wel meedoen hoor…hoe meer zielen hoe meer vreugde 😉

 18. Elsemiek
  14 augustus 2010 at 23:04 (12 jaar ago)

  Ik wil graag winnen 🙂 Ik volg je al een tijdje met bloglovin’ en ik heb ook de actie getwitterd 🙂 Verder ben ik momenteel aan het afstuderen en kan ik wel een lekkere goodiebag gebruiken om me even af te leiden 😀 xxx

  http://twitter.com/Elsemiek1984/status/21181044191

 19. Marije
  14 augustus 2010 at 23:26 (12 jaar ago)

  Wat een fantastische winactie! Natuurlijk wil ik graag een gokje wagen..al is het maar om dat mooie palette…!

 20. Fee
  15 augustus 2010 at 00:19 (12 jaar ago)

  tsjaa waarom ik hem wil winnen :
  het is gewoon een geweldig pakket echt allemaal leuke dingetjes erin
  en ja, wie wil die nou niet ‘
  om helemaal een verhaal te verzinnen heb ik geen tijd voor ;D
  dus dan maar gewoon de waarheid

 21. Germa
  15 augustus 2010 at 07:11 (12 jaar ago)

  Dat is een leuke actie, uiteraard heb ik hem ook geRT: http://twitter.com/alfawoman/status/21210147406
  Ja, en waarom zou ik hem graag willen winnen… nou… ik wil best graag eens naar een modeshow, daar krijg je ook altijd goodie-bags, zie ik altijd op tv, maar ik heb geen relaties bij de tv of zo, dus krijg nooit kaartjes 🙁
  Die nagellakkleuren zijn supergaaf, en ook dat uiltje… snoezig!

 22. Sanne van Huis
  15 augustus 2010 at 09:31 (12 jaar ago)

  Die twee reacties waren bedoeld voor..Nicole en Ingelise! En ik vind het zo leuk dat er zo enthousiast wordt gereageerd..het is natuurlijk ook een super prijs ;)! Wordt nog lastig kiezen…

 23. Naam
  15 augustus 2010 at 10:15 (12 jaar ago)

  Eerste twitter linkje: http://twitter.com/BeautyMaaike/status/21218830550

  Waarom moet ik die winnen. Hmmm. Da’s een lastige aangezien ik een dramaqueen ben en je wou het zonder drama, .. Dus hou ik het even simpel: ik wil die dingen ook reviewen! Vooral die Turkish Delight ben ik zo nieuwsgierig naar, maar hij is wel duur, en in de winkel sta ik altijd te twijfelen en uiteindelijk laat ik hem steeds staan. Dit zou dus HET moment zijn er ook eens mee aan de slag te gaan.

 24. Vera
  15 augustus 2010 at 10:17 (12 jaar ago)

  Wat een super leuke goodiebag!!

  Ik zou deze goodiebag graag winnen omdat het een super leuke toffe goodiebag is die ik graag in mijn bezit wil hebben. Aangezien ik mij al niet zo vaak kan verwennen (financieel) zou ik dit erg waarderen.

 25. Ornella
  15 augustus 2010 at 10:18 (12 jaar ago)

  Ik zou graag de goodiedoos willen winnen, omdat ik het gewoonweg superprijzen vind.
  P.S. mijn twitter-naam is SuperOrnella

 26. Rani
  15 augustus 2010 at 11:56 (12 jaar ago)

  Wauw! Gave winactie!
  Ik follow je al op bloglovin’ en heb je winactie getweet @ beautyglossary (:
  Liefs!

 27. Jannie van Huis
  15 augustus 2010 at 12:51 (12 jaar ago)

  Lieve San,

  De goediebag is echt gevuld met hele leuke hebbedingetjes !!
  Ik weet hoeveel moeite je ervoor hebt gedaan om dit voor elkaar te krijgen.
  Eigenlijk vind ik, dat je het zelf heel “dik” verdiend maar dat kan natuurlijk niet.
  Lieverd, succes met het kiezen van de juiste winnares.
  Dikke kus, Mama

 28. Arantxa
  15 augustus 2010 at 14:45 (12 jaar ago)

  http://twitter.com/Killditzie/status/21231427441

  En ik zou willen winnen omdat echt elk product dat er in zit mij aanspreekt. Zelf heb ik geen inkomen(ook geen uitkering want daar doe ik niet aan) en is het dus niet mogelijk om zomaar alles uit te gaan zitten proberen. Dit zou dus de perfecte manier zijn om dingetjes uit te proberen.

  Liefs!

 29. Floor
  15 augustus 2010 at 17:49 (12 jaar ago)

  Mmm, het is niet moeilijk te bedenken waarom ik deze goodiebag wil winnen! 😉 Mijn vriendin komt straks thuis van vakantie en als ik deze goodiebag win, zal ik hem graag met haar willen delen, als verrassing!
  Ik volg je natuurlijk via bloglovin’ 😉

 30. Eva!
  15 augustus 2010 at 18:52 (12 jaar ago)

  ik doe erg graag mee! hier mijn tweet: http://twitter.com/Nailpolicious/status/21247962031
  op bloglovin’ volg ik je al een poosje!

  Waarom ik deze goodiebag wil winnen?
  normaal vind ik in een goodiebag maar een paar dingen leuk en laat ik hem aan me voorbij gaan omdat ik toch niet genoeg leuk vind en hem dan iemand anders gun!
  maar jou goodiebag vind ik echt rete tof! elk product! echt leuk! heel leuk.

  p.s. wat lief die reactie van je moeder

 31. Eveline
  15 augustus 2010 at 18:55 (12 jaar ago)

  De tweet staat erop! http://twitter.com/Eveeliinee en waarom iki graag wil winnen? omdat ik het leuk vind m een keer iets te winnen dat deels via internet is gekocht en ik dat nog nooit heb gedaan :$ en dat het gewoon een hele coole site is 😀
  XX Eveline

 32. Romy
  15 augustus 2010 at 19:23 (12 jaar ago)

  Heey Sanne,
  Een vriendin van me heeft me jou site laten zien, en ik vond het meteen al geweldig leuk!
  Echt super knap hoe je dit allemaal gemaakt hebt! Dat zou ik zelf nooit kunnen 😛
  De Goodiebag ziet er erg leuk uit! Ik zou het echt geweldig vinden om het te winnen! <3
  Hier is mijn tweet; http://twitter.com/romyz12
  Ik weet niet wat bloglovin is,, maar als ik het ooit krijg ga ik jou site zeker volgen!
  Xxx Romy <3

 33. Angela
  15 augustus 2010 at 20:43 (12 jaar ago)

  Ik was helemaal enthousiast. Helaas heb ik geen twitter.

 34. Tatjana
  16 augustus 2010 at 11:04 (12 jaar ago)

  Super super super leuke goodiebag zeg!
  Heel leuk samengesteld.
  Ik doe mee! (Graag zelfs)

  Ik heb het geretweet. (Mijn twitter is : http://twitter.com/BeautyblogT)
  x

 35. Rianca
  16 augustus 2010 at 12:04 (12 jaar ago)

  https://twitter.com/RianCje/status/21305963157

  Hier de retweet!
  Waarom ik de goodiebag zou willen winnen. Tsja dan kan ik een heel verhaal gaan houden over dat ik die dingen niet zou kunnen kopen in mijn stad of dat ik geen geld heb. Maar wees nou eerlijk wie wil nou geen goodiebag winnen omdat er 9 van de 10 keer gewoon leuke spulletjes inzitten. Nou ik dus!

 36. Yvon
  16 augustus 2010 at 18:21 (12 jaar ago)

  Heej Sanne,

  Whoooow wat een boel reacties zeg; goeie actie dus!!

  Ik ben natuurlijk ook in de running voor die vet koele,goedgevulde goodiebag!

  Reden: Ik ben net terug van een wereldreis, heb elk duppie 3x omgedraaid, 8mnd op budget geleefd en nu geen rooie cent meer over… Kortom, ik ben weer toe aan luxe! Daarbij zal het t acclimatiseren ook n stukje versnellen en comfortabeler maken 😉

  xx

 37. Amanda
  16 augustus 2010 at 18:52 (12 jaar ago)

  http://twitter.com/sleepsinthecity/status/21333169370 🙂

  Ik zal graag deze goodiebag willen winnen zodat ik bepaalde dingen (de beauty dingen) met mijn mama kan delen. Ze heeft een half jaar lang in het ziekenhuis gelegen en gerevalideerd en is sinds twee weken weer thuis. Omdat ze het verdiend om in het zonnetje te worden gezet lijkt het me fijn om haar te verrassen met een gezichtmasker en nagellak. De rest hou ik natuurlijk wel zelf ^^ omdat dat niks voor mijn mama is.

 38. Maike
  17 augustus 2010 at 11:06 (12 jaar ago)

  Nou, hij is geretweet hoor! En natuurlijk moet ik hem krijgen zodat ik op mijn allermooist volgend jaar het ‘Ja-woord’ kan zeggen.. Al duurt dat natuurlijk nog wel ff…

  ;)!

  Kus!

 39. lies
  17 augustus 2010 at 11:11 (12 jaar ago)

  Hmm, waarom wil ik deze goodiebag winnen? Omdat het de coolste, meest hippe, verbazingwekkende, prachtigste goodiebag is die ik ooit gezien heb en ik hem heel graag in mijn bezit zou hebben 🙂

  i’ve twittered : twitternaam : liessaar

 40. Lara
  17 augustus 2010 at 15:29 (12 jaar ago)

  Volg je op bloglovin und twitter, ik zou deze amazing Goodiebag willen winnen omdat………
  ik helemaal verliefd ben op dat uiltje! (L) haha, en ik binnenkort op vakantie ga dus de Grazia & de Jackie zijn mooi meegenomen! en en en en, ik dat palletje helemaal te gék vind!

  de RT: http://twitter.com/Beautyspeech

 41. Milou
  17 augustus 2010 at 15:33 (12 jaar ago)

  Superleuke winactie! Ik heb de winactie geretweet en volg je op bloglovin. Waarom ik de ze wearefashion goodiebag zou willen winnen?

  Met deze goodie bag ben je verzekerd van een zacht huidje (dankzij de Lush), heb je stralende ogen (dankzij het palette), loop je er fashionable bij (dankzij de hippe ketting, het gave shirt en je aankoop van DressRebublic met korting), je nagels maken de hele ouftit af (dankzij de lakjes), je gezichtje is weer helemaal opgefrisd (dankzij de maskertjes) je hoeft je ook geen zorgen meer te maken voor een frisse adem en (dankzij de tijdschriften) ben jij weer helemaal up to date!

  Dat zijn dus een heleboel vliegen in een klap!

  x Milou

 42. Gabriella
  17 augustus 2010 at 20:53 (12 jaar ago)

  Zo heb je geretweet en ook bij bloglovin toegevoegd 😉

 43. Milou
  17 augustus 2010 at 21:28 (12 jaar ago)

  Mijn twitter naam is trouwens xMilouuu

 44. Agnetha
  20 augustus 2010 at 11:43 (12 jaar ago)

  OMG wat een gave prijs!!

  Ik volg je op twitter & bloglovin
  En ik heb uiteraard je bericht RT!

  twitter: agnethavdk

 45. Karin
  20 augustus 2010 at 17:57 (12 jaar ago)

  Mijn eerste tweet ooit geplaatst hihi, ik heb een Twitter account aangemaakt om deze mooie Goodybag van jullie te winnen. Vooral de 15 Warm palette en de leuke kleurtjes van Catrice zijn super! Nou ik ga me maar eens wat meer verdiepen in Twitter, hopelijk heb ik het goed gedaan… KarinV77 is mijn twitternaam. Groetjes!

 46. Jessica
  23 augustus 2010 at 15:59 (12 jaar ago)

  Retweet: http://twitter.com/Nailoholic_com/statuses/21920124644

  Ik zou graag deze goodiebag willen winnen omdat er zulke leuke goodies inzitten. Niks speciaals maar ik zou al die dingen gewoonweg graag willen, ben enorm benieuwd naar o.a. het Lush product:)

 47. vera
  23 augustus 2010 at 16:06 (12 jaar ago)

  Huh ik dacht ik allang een bericht geplaatst had? :S Ga nu maar ff doen dan.

 48. Naam
  23 augustus 2010 at 16:12 (12 jaar ago)

  Nou lekker bericht heb ik weer ..vergeet ik te zeggen waarom.

  http://twitter.com/veerassing

  Ik verdien die goodiebag omdat hij gewoon geweldig is! Ik ben sinds kort aan de nagellakjes gegaan en kan er geen genoeg van krijgen meer. En ik wil ij lekekr verwennen met die maskertjes en alle andere leuke dingen.

 49. lizet
  23 augustus 2010 at 17:36 (12 jaar ago)

  Oeh, vergeet waarom ik hem verdien, ik ben iets te snel met op enter drukken, haha!
  hier getwitterd: http://twitter.com/lizet87/status/21926644916

  && ik ben net begonnen met een eigen bedrijfje – betekend veel investeren en weinig leuke stuff voor mezelf aanschaffen! Daarom zou dit natuurlijk een superleuk pakket zijn voor mezelf! 😀

 50. Kelly
  23 augustus 2010 at 18:48 (12 jaar ago)

  aaaaaaaaaah nice! ik heb het getweet! 🙂
  ben wel eens aan zoiets toe! 😀

 51. sylvie
  24 augustus 2010 at 12:40 (12 jaar ago)

  Ik wil deze goodiebag heeeeel graag winnen omdat ik net terug ben van Lowlands en echt hard toe ben aan beautyproducten die me er weer bovenop kunnen helpen! Maskertjes, makeup, nagelak en al die fijne producten in deze tas doen dat zeker! (Heb je bericht geretweet! _Sylver_)

 52. Sanne
  24 augustus 2010 at 12:42 (12 jaar ago)

  Leuk! Ik vond deze site via de retweets van deze actie! Dus ik dacht; ik kan zelf ook wel mee doen. Ik het het geretweet (https://twitter.com/SanneRaaijen/status/21993587999).

  Ik vind het super dat je iets weggeeft! Er zit niks in wat ik niet leuk vind, dus winnen lijkt me geweldig.

 53. Meyke
  24 augustus 2010 at 16:05 (12 jaar ago)

  Ik heb ‘m een tijdje geleden al getwitterd (via lievemeyke) en ben je gaan volgen via bloglovin’. Hoe ik hier terecht kwam? Via een tweet over je winactie en toen ben ik je blog ook gaan lezen. Erg leuk!

 54. silja
  25 augustus 2010 at 12:03 (12 jaar ago)

  wow super actie….

  mijn twitter bericht is: http://twitter.com/Silja88/statuses/22079257915

  en waarom ik moet winnen: hihi omdat ik volgende week voor het eerst weer sinds 3 jaar met school ga beginnen (HBO Pabo) omdat ik een zoon heb gekregen…
  en damn ik ben nu al zenuwachtig!!!! dus met zo’n pakket kan ik even weer relaxen en ME-TIME aan mezelf geven !!!!

 55. Pretty Beauty Land
  26 augustus 2010 at 13:45 (12 jaar ago)

  Volg je op bloglovin en je ziet me twitter berichtje ook voorbij komen.

  Waarom ik deze goodiebag wil willen? Nou omdat het een superduppe, gave, goed gevulde, interessante, leuke en lekkere girly goodiebag is! En welk meisje wil die nou niet?

 56. Praseilla
  26 augustus 2010 at 19:58 (12 jaar ago)

  Nou, ik zal heel eerlijk zijn, ik kende je blog nog helemaal niet, maar werd erg enthousiast toen ik je twitter en site zag! De goodiebag ziet er erg leuk uit en vind het echt tof dat je dingen die jij zelf leuk vindt, ook wil delen met anderen!! 🙂

  Ga zo door en veel succes verder!
  Ik zal je bljven followen, ben erg benieuwd naar meer!

 57. Leonie
  27 augustus 2010 at 19:22 (12 jaar ago)

  Ik zou dit willen winnen omdat uhh eigenlijk niet echt een reden alleen omdat het een über coole prijs is ?!
  ik weet trouwens niet hoe je die link kan pakken hmm ,,
  dus heb ik maar een print screen gemaakt :$
  http://yfrog.com/natwitterqwp

 58. Kelly
  28 augustus 2010 at 12:09 (12 jaar ago)

  je link naar een tweet doe door je op het stukje: ‘5minutes ago’ (bijvoorbeeld) te klikken onder je tweet 😉
  en dan kopieer je de link in je adresbalk

 59. iemand die heel veel doet voor dit
  29 augustus 2010 at 16:08 (12 jaar ago)

  hee
  ik wil heel graag die goodiebag met alles er in winnen dus ik ga m’n best doen verder heb ik aan al mijn vrienden over jou verteld en zij hebben ook voor jou getweet dus heb je meer mensen die op jou hyves kijken
  xxik

 60. Bertine
  31 augustus 2010 at 17:37 (12 jaar ago)

  Hey! Ik d8 dat ik al meedeed, maar blijkbaar niet.. heb nog een paar uurtjes de tijd volgens mij.. ik heb het getweet: https://twitter.com/aboutfashionnl/status/22631468718

  Verder vind ik gewoon dat ik de goodiebag moet hebben want a.s. vrijdag wordt ik geopereerd en dan heb ik de tijd wel voor maskertjes, tijdschriften en nagellak!

 61. Kelly
  31 augustus 2010 at 18:05 (12 jaar ago)

  mijn vorige berichtje was dus van mij. ik plaats hem hier nog een keer, aangezien ik de helft ben vergeten:

  (nogmaals) geretweet: http://twitter.com/WeAreFashion/status/22630987160 (geen idee of je kan zien dat ik dat gedaan heb)
  én getweet: http://twitter.com/xxKellyy/status/22633110397

  voor de 3e keer ofzo! ;p

  http://www.twitter.com/xxkellyy

  waarom ik moet winnen?
  school is weer begonnen en ik moet elke dag van half 9 tot 5 naar school. + een uur met de trein erheen en een uur terug!
  dat betekent 6uur opstaan en 7uur weer thuis. en dan zijn we nog niet klaar met school, want dan komen de bergen huiswerk nog!
  daarom kan ik wel wat ontspanning gebruiken.
  maskertjes in de avond, nagellakje op. leuke bladen lezen in de trein…
  elke goodie is wel goed voor afleiding om er vervolgens daarna weer tegenaan te gaan! 😉

 62. marina
  31 augustus 2010 at 21:26 (12 jaar ago)

  http://twitter.com/martju88/statuses/22645667280
  heb getwitterd, hopelijk staat hij er goed op

  Mijn motivatie
  Tijdschriften, nagellak, of een maskertje in mijn lievelings geurtje.
  T-shirt, of oogschaduw in een modekleurtje…

  Met al deze leuke spulletjes op een rij,
  Maak je mij in deze crisistijden echt super blij.

  Wie o wie is de gelukkige wie dit pakketje open maakt?
  Mag ik dit keer stiekem hopen dat straks mijn deurbel gaat.