Webshop bedel-sieraden.nl voor leuke betaalbare bedels

Vroeger had ik al een heel schattig bedelarmbandje met allerlei verschillende bedeltjes eraan. Helaas ben ik deze kwijtgeraakt, maar gelukkig de liefde voor dit sieraad niet. Het lijkt wel alsof bedelarmbandjes altijd een trend zijn en ik blijf er echt een zwak voor hebben. Je kunt met een bedelarmband een betekenis geven aan je sieraad en dat maakt het juist zo speciaal.

Ik heb een super leuke webshop gevonden namelijk bedel-sieraden.nl en deze shop biedt hele mooie en goedkope bedels aan van goede kwaliteit. Je kunt op deze site helemaal je eigen armband samenstellen. Er zijn verschillende armbanden met verschillende schakels, voor ieder wat wils. Ook kun je er een wraparmband kopen en hier zelf bedeltjes bij uitzoeken en eraan hangen. Ben je op zoek naar een uitbreiding voor je Pandora dan kun je ook op deze site terecht, zo heb Pandora bedels en stoppers die gemaakt zijn voor dit sieraad. Dit is een goedkope manier om je sieraad nog specialer te maken.

Er is een hele grote diversiteit aan bedels in veel verschillende categorieën  zoals: Hoop, liefde en geluk en alfabet bedels. Ook voor Pink Ribbon ben je hier op het juiste adres. Ik kan echt uren kijken op deze site tussen alle bedeltjes en ik ga dan ook zeker mijn eigen armband samenstellen. Omdat de prijs laag is maakt hier kopen van bedels extra aantrekkelijk. Omdat alle bedels 100% nikkelvrij zijn is dat voor mensen met een nikkel allergie gunstig.

Bedel Sieraden is een leuke overzichtelijke webshop en als je op zoek bent naar leuke bedels dan ga je zeker hier slagen. Is je bestelling binnen voor 15.00 uur dan heb je het de volgende dag in huis. Bestellingen boven de €20 worden gratis verzonden.

Veel plezier bij het bekijken van de site en het maken van je eigen sieraad en laat al je creativiteit de vrije loop!

84 Comments on Webshop bedel-sieraden.nl voor leuke betaalbare bedels

 1. Annelies
  26 augustus 2010 at 15:44 (12 jaar ago)

  Oeh super! in Antwerpen vind je alleen alleen niet leuke bedels of super dure bedels! Ik ga zeker eens kijken!
  x

 2. Eline
  28 augustus 2010 at 11:54 (12 jaar ago)

  Leuk, ik ga er eens even rondsnuffelen!

 3. Emma
  28 augustus 2010 at 17:06 (12 jaar ago)

  wat een enorm leuke tip!
  ik heb zelf een bedelarmband met ook bedels met zo’n ‘haak’-sluiting, en deze zijn echt niet duur! ga er zeker wat van bestellen 😀

 4. Amber
  28 augustus 2010 at 19:47 (12 jaar ago)

  Oh dit is echt fijn zeg! Ik wil al zo lang weer zo’n armbandje, maar als ik alles dan wilde aanschaffen aan bedels die ik eraan wilde hebben was ik zo 30 euro of meer kwijt..

 5. Jannie
  29 augustus 2010 at 08:26 (12 jaar ago)

  Erg leuk !!!!!!
  Ik ben al op de site wezen kijken en weet zeker hier ga ik slagen.
  Wat ook zo fijn is , is de prijs.
  Ik ben net als jij helemaal fan.
  groetjes, Jannie

 6. Kelly
  30 augustus 2010 at 10:58 (12 jaar ago)

  Ik heb er ook nog zo één liggen. Die van mij komt uit Kroatie, hij is wel goud (terwijl ik niet zo van goud hou) maar is zo appart met die bedels!! Leuke webshop ik heb net even een kijkje genomen!! Zonde trouwens dat je `em was kwijt geraakt hoor 🙁

 7. Sanne van Huis
  2 september 2010 at 11:58 (12 jaar ago)

  @Kelly ja ik vind het ook heel jammer dat ik het kwijt ben geraakt. Is toch wel bijzonder als je een bedelarmbandje hebt van vroeger, maar helaas 🙁