Mijn stijl: Interieur impressie nieuw huisje!

Waarschijnlijk is het jullie niet ontgaan dat ik ben verhuisd. Bij een nieuw huisje horen natuurlijk ook nieuwe spulletjes en ik struin behoorlijk wat winkels en webshops af voor leuke accessoires.

Om een beetje een impressie te geven wat mijn stijl is qua interieur heb ik wat foto’s verzameld. Dit is puur een impressie en zoals je ziet hou ik van kleur, vooral van turquoise en voor de rest een beetje rustig. Mijn stijl kan je het beste als bohemien met oosterse invloeden omschrijven. De basis van ons interieur is vrij strak, strakke tafel, kast en tv meubel. En de accessoires zijn juist met veel kleur en ronde vormen. Binnenkort wanneer mijn huisje helemaal naar mijn smaak is, maak ik foto’s zodat jullie kunnen zien hoe het is geworden.

En wat vinden jullie van deze stijl en vinden jullie af en toe interieur artikel leuk?