H&M werkt samen met Cassandra Rhodin voor het goede doel!

Even een klein berichtje tussendoor. Zo af en toe besteed ik namelijk ook aandacht aan het milieu en aan goede doelen. Dit vind ik namelijk erg belangrijk. En bij dit artikel combineer ik gewoon twee onderwerpen. H&M gaat namelijk samenwerken met de Zweedse illustratrice Cassandra Rhodin die een tas van biologisch katoen heeft ontworpen. Dit is voor het project ‘All for Childeren’ en dit een initiatief van H&M en Unicef.

Deze tas is dus gemaakt van 100% procent biologisch katoen en zo spaar je ook meteen het milieu. En 30% van de opbrengst gaat naar het ‘All for Childeren’ project. Zo steun jij het milieu met een ‘groene’ hippe tas en ook meteen het goede doel. Twee vliegen in één klap!

De tas is vanaf volgende week verkrijgbaar in de H&M winkels.