Review Hegron verstevigende bodylotion met actieve zelfbruiner

Helaas ben ik niet geboren met een bruin huidje en ook in de zon wordt mijn huid alles behalve bruin. Meestal word ik alleen maar rood, wat vervolgens gaat vervellen en dan ben ik weer zo bleek als in het begin. Mijn rug, armen en gezicht kunnen gek genoeg wel bruin worden, maar mijn benen heb ik echt nog nooit bruin gehad. Daarom zijn zelfbruiners voor mij de ideale uitvinding om toch een kleurtje op te doen.

Laatst was ik in de Action en ik was benieuwd naar het assortiment beautyproducten . Ik zag al snel een grote pomp fles met bodylotion met actieve zelfbruiner van het merk Hegron(nog nooit van gehoord). Het was erg goedkoop en het leek me erg leuk om deze uit te proberen en hier een review over te schrijven. Leuk detail de producten van Hegron zijn dierproefvrij.De fles is simpel maar wel handig met een pompje. De bodylotion is witte substantie die een typische bodylotion geur heeft. Eigenlijk niets bijzonders, zolang de bodylotion doet wat ie moet doen vind ik het wel prima!

Het leek me verstandig om eerst een stukje huid uit te proberen voordat het een fiasco zou worden gelukkig pakte het goed uit. De volgende stap was de rest van mijn lichaam. Voordat ik ging smeren heb ik me echt heel goed gescrubd, wat ook meteen een tip is om vlekken te voorkomen. Ik ben begonnen met smeren en heb echt geprobeerd om het zo goed mogelijk uit te smeren. Dit is best wel lastig omdat je het resultaat niet meteen ziet. Dit is ook de bedoeling van een bodylotion met zelfbruiner die bij elke dag smeren steeds bruiner wordt. Na een keer insmeren zag ik nog geen resultaat, helaas wel bij mijn tenen en zijkant van mijn voeten. Blijkbaar had het hier zich opgehoopt en moet ik nog beter mijn best doen met goed uitsmeren. Hier zaten best lelijk oranje vlekken en ik dacht meteen o jee als ik nu maar niet worteltjes oranje wordt. Maar toch ben ik gewoon weer moedig gaan smeren en een dag later zag ik toch echt resultaat. Gelukkig geen oranje maar een beetje een bruinige tint met een gele ondertoon. Eigenlijk een heel mooi resultaat, beter dan mijn eigen witte huid. En het goede nieuws als je gewoon blijft smeren dan blijf je eigenlijk continue een kleurtje houden. Je moest natuurlijk niet elke dag uitgebreid gaan scrubben (wat sowieso) niet goed is voor je huid. Maar het kleurtje blijft goed zitten en ik ben daar blij verrast door!

Conclusie: Een goede bodylotion met actieve zelfbruiner. Je betaald voor een fles rond de drie Euro wat echt niet veel is want er zit 500ml in dus je kunt er heel lang meedoen. Het zit heel fijn in een pompfles wat heel hygiënisch is. Maar het allerbelangrijkste is doet de zelfbruiner zijn werk? Ja en eigenlijk ook hartstikke goed. Hegron producten zijn o.a verkrijgbaar bij de Action en de DA drogist.

(Foto’s volgen nog met voor en na)

 

Dit vind je vast ook leuk...

3 Comments on Review Hegron verstevigende bodylotion met actieve zelfbruiner

 1. Willeke
  23 juli 2010 at 18:39 (10 jaar ago)

  Als ik de volgende keer bij de Action ben, neem ik hem mee!
  (alstie er dan nog is =P)
  Handig review!

  Beantwoorden
 2. Sharon Klootwijk
  31 januari 2012 at 22:41 (8 jaar ago)

  Deze was de allerbeste van alle bodylotions, helaas verkopen ze hem opeens niet meer. Ik was superblij met deze. Ik heb nu een hele hoop geld moeten uitgegeven door andere zelfbruinende lotions te testen ook de duurdere maar geen van deze gaf het resultaat dat Hegron verstevigende bodylotion met actieve zelfbruiner gaf. Ik heb Hegron gemaild, maar ze gaven aan het ze dit product niet meer maken. Zonde…. ik gebruikte hem iedere week en had de hele week een mooie kleur. Nu ben ik zins die tijd wit of oranje met strepen van de andere zelfbruiners. Kan het effect van Hegron zelfbruiner niet meer voor elkaar krijgen. Ik hoop dat ze hem ooit weer gaan maken.
  Groetjes Sharon

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *