I’m like a bird!

Misschien is de vogeltjes trend je al opgevallen want je ziet overal vogels. Zowel op kleding als accessoires en ik heb voor jullie alvast de leukste must haves verzameld die je outfit meteen een stuk vrolijker maakt!

1.) Deze leuke ring met mooie blauw witte vogel Topshop.com 2.) Ook deze mooie ketting koop je bij Topshop.com 3.) De oorbellen met pauwen veertjes River Island 4.) Zoals ik al eerder schreef de ‘double ring’ is hot en dan vooral met birdies welikefashion.com 5.) Mooie armband te koop bij Topshop.com 6.) Haarbanden zijn nog steeds hip en dit exemplaar is zeker een must welikefashion.com 7.) Een sjaal met vogeltjespatroon om je outfit mee af te maken Forever21 8.) Ook uilen zijn nog steeds een graag geziend object voor accessoires Ydence.nl 9.) Pas op dat ze niet wegvliegen! Topshop.com

Wat vinden jullie van deze trend, geweldig of ik sla deze trend over? Ik vind het in ieder geval erg leuk!