Leuke zwembad/strand outfits!

De afgelopen dagen waren perfect voor een dagje op het strand of naar het zwembad. Het warme weer houdt in ieder geval nog paar dagen aan en daarom leek het mij wel handig om wat leuke outfits samen te stellen speciaal  voor een dagje zwembad/strand. De setjes kunnen trouwens ook heel goed worden gedragen tijdens een zonvakantie…

De eerste outfit bestaat uit een vrij basic jurkje met bruine accessoires met gouden details. Ik vind de kleuren créme van het jurkje, het koraal van de bikini en het bruine van de accessoires goed bij elkaar passen. Het lakje van Catrice maakt deze outfit compleet!

Hou je van wat lichtere tinten, dan is het setje hierboven net wat voor jou. Ik ben gek op de kantoenen tuniek en is echt helemaal mijn smaak. Mintgroen is een hele hippe kleur en ik liet deze tint steeds terugkomen zodat het één geheel wordt…

Ten slotte nog een setje die net wat kleurrijker is door het gebruik van wat neon details. Ook dit setje vind ik heel tof vooral de playsuit vind ik erg leuk met het aztec printje. De bikini en tas en de sandalen en nagellakje zijn lekker matchy matchy!

In welke outfit zie jij jezelf liggen aan het strand?

 

Dit vind je vast ook leuk...

21 Comments on Leuke zwembad/strand outfits!

 1. femketje
  25 juli 2013 at 00:58 (6 jaar ago)

  Super leuke outfits allemaal :3 kan geen favoriet kiezen! ♥

  Beantwoorden
 2. Lies
  25 juli 2013 at 01:57 (6 jaar ago)

  Hele leuke outfits! Ik denk dat ik mezelf wel in een outfit aan het strand zou zien liggen met items van alle 3 de outfits. Ik vind ze namelijk alle 3 echt heel erg mooi.

  Beantwoorden
 3. martina
  25 juli 2013 at 06:20 (6 jaar ago)

  pull&bear heeft echt zulke leuke items! ik probeer een witte strandoutfit vaak wel te vermijden ivm zonnebrandvlekken, vind ik altijd zo zonde! terwijl het wel mooi is :)

  Beantwoorden
 4. Michelle
  25 juli 2013 at 10:16 (6 jaar ago)

  Hmm dan ga ik voor outfit 2, omdat die bikini zo gaaf is!

  Beantwoorden
 5. kiki :)
  25 juli 2013 at 11:28 (6 jaar ago)

  Dat derde setje is superleuk

  Beantwoorden
 6. Nynke-Boudien
  25 juli 2013 at 15:32 (6 jaar ago)

  De bikini uit outfit 1 vind ik enorm leuk. Mooie outfits heb je weer samengesteld :)

  Beantwoorden
 7. Lys
  25 juli 2013 at 18:08 (6 jaar ago)

  Ik vind de tweede outfit het leukst! De derde ook wel, voor

  Beantwoorden
 8. Kelly
  25 juli 2013 at 21:16 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige outifts! Ik word altijd hebberig van jouw collages, je stelt alles zo leuk samen!

  Beantwoorden
 9. Caro
  26 juli 2013 at 09:35 (6 jaar ago)

  De tweede outfit is mijn favoriet! :-)

  Beantwoorden
 10. Nora
  26 juli 2013 at 19:21 (6 jaar ago)

  Ooh, alles past weer super goed samen! Love summer!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *






Comment *