Haal nu meer uit je kast!

(Advertorial)

Zoals jullie misschien al wel weten (via Twitter) ga ik komende zaterdag verhuizen. Ik heb hier heel veel zin in en ben al druk bezig met plannen maken voor de inrichting en natuurlijk kunnen Ikea meubelen niet ontbreken. En nu heeft de Ikea aankomende twee weken een hele leuke actie.

Namelijk van 26 juli tot 7 augustus is het kopen van een PAX garderobekast met kastinrichting extra voordelig. De PAX kasten van de IKEA zijn super mooi en voor alle fashionista’s een ware must-have! Zo kun je namelijk zelf je garderobekast indelen en een walk in closet is niet langer meer nodig. En de aankomende twee weken is deze kast extra aantrekkelijk want je krijgt bij aankoop van de PAX kast een tegoedpas van €50,- tot €100,- toegestuurd. Hier kun je dan weer iets anders leuks voor uitzoeken. Wel heb je voor deze actie de IKEA Family kaart nodig. Heb je die niet dan kun je gratis op ikea.nl of in de IKEA winkel de kaart aanvragen. Ga snel naar de actie site van de IKEA om meer te weten te komen over deze voordelige actie.

84 Comments on Haal nu meer uit je kast!

 1. Linda
  27 juli 2010 at 22:22 (12 jaar ago)

  Ik heb thuis ook Pax kast en ik vind het een super leuke kast. Mijn ouders hebben zo’n hele grote van Ikea volgens mij ook Pax. ik vindt de Ikea echt een leuke winkel!

 2. anoniem
  28 juli 2010 at 23:45 (12 jaar ago)

  Die kasten zijn zo mooi! Waarschijnlijk krijg ik zo’n kast in ons nieuwe huis maar dat is helaas pas in Oktober, en dat is te laat voor deze actie 🙁

 3. Naomie
  28 juli 2010 at 23:46 (12 jaar ago)

  Leuke site heb jij!!!!