Klinken de namen Ektorp, Klippan en Karlstad je ook zo bekend in de oren? Dat komt misschien wel omdat het zeer populaire meubelen zijn van de  Zweedse meubelgigant Ikea. Als je goed om je heen kijkt bij familie, vrienden, buren en misschien wel bij jezelf in huis zie je dat veel mensen kiezen voor de producten van Ikea en vooral de banken zijn populair. Waarschijnlijk omdat ze hip en betaalbaar zijn. Maar wil je niet meer een eenheidsworst zijn dan heb ik misschien wel de oplossing voor je gevonden.

Voor deze oplossing kun je gewoon nog steeds je banken en fauteuils shoppen bij Ikea. Je kunt aan deze meubelen een persoonlijk tintje geven door ze een nieuwe stof te geven. De meeste zitmeubelen van Ikea hebben een hoes en deze heb je in allerlei standaard kleuren, maar voor de mensen die net wat anders willen kunnen een kijkje nemen op de website van Savemy Sofa. Dit is een Britse webwinkel die allerlei hoesen heeft in verschillende stoffen en patroontjes voor inderdaad de Ikea meubelen, dus weg met de saaie suffe stoffen!

Ze hebben voor bijna elke banken en fauteuils een passende hoes. De prijzen variëren van ongeveer honderd tot driehonderd Euro. Misschien wat aan de hoge kant maar je geeft je bank wel een totaal nieuwe look. Ook leuk wanneer je stof is versleten, nieuwe hoes er omheen en je hebt een totaal nieuwe bank of stoel.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan snel een kijkje op de site van Safemy Sofa en geef je Ikea meubel een tweede leven!