Topshop heeft vanaf nu ook een make-up lijn

Misschien heb je dit nieuws al ergens anders gelezen maar voor diegene die het nog niet weten Topshop heeft vanaf nu ook make-up in het assortiment. Het ziet er echt heel leuk uit en het is ook nog eens leuk voor je portomonee.

De make-up bestaat uit een normale collectie die het hele jaar verkrijgbaar is en er is een speciale trend collectie. De verpakkingen zien er allemaal stuk voor stuk leuk uit en ik ben benieuwd naar de kwaliteit van de make-up. De collecties bestaan uit allerlei artikelen voor ogen, lippen, huid en nagels deze zijn helemaal volgens de laatste trends. De prijzen zijn te vergelijken met bijvoorbeeld Hema make-up.

Gelukkig voor ons is de collectie ook online verkrijgbaar en je kunt er niet alleen make-up kopen ook vind je er verschillende tutorials voor inspiratie. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en ik denk dat ik binnenkort wat ga bestellen om te kijken wat de kwaliteit is van de make-up. Ga snel naar http://www.topshop.com.

make-up-topshop

Comments are closed.