Mijn top 5 favoriete Glossy’s

Als een ware modeliefhebber is mode tijdschriften bekijken en lezen één van mijn grootste hobby’s. Heerlijk vind ik dat onder een genot van een kop thee. Naast dat er vaak leuke artikelen in te lezen zijn doe ik er ook inspiratie op voor mijn blog. Toch merk je wel dat als je veel op internet zit, er veel oud nieuws voorbij komt maar dat mag de pret zeker niet drukken!

Te beginnen bij nummer 5: Glamour

Eerst was dit echt mijn favoriete tijdschrift en ben er ook twee jaar abonnee op geweest. Toch hoort de Glamour wat mij betreft niet meer op nummer 1 thuis en daarom staat deze op nummer 5. Het is nog steeds een goed blad met veel nieuwtjes op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Wat me opvalt is dat de mode items vaak erg duur zijn. Ze maken gebruik van veel dure merken. En dat is jammer, maar het is wel leuk voor de nodige inspiratie! Nog steeds een blad die ik regelmatig koop wanneer er items in zitten die ik niet wil missen…

Nummer 4: Cosmopolitan

Super leuk blad die niet alleen maar om mode en beauty draait. Ook veel artikelen op het gebied van psyche, liefde en sex. Een blad wat boordevol leesvoer zit met hier en daar natuurlijk wel de nodige mode en beauty. De balans vind ik heel goed en is echt een tijdschrift waar ik lekker voor ga zitten…

Nummer 3: Grazia

Op dit moment heb ik een abonnement op de Grazia.  Leuk weekblad met altijd de hotste nationale en internationale gossip. Ook dit blad staat vol met mode en beauty. Niet alleen maar dure mode maar ook af en toe de ‘gewone’ betaalbare kleding. Kritisch puntje vind ik de lay out van de Grazia, deze vind ik niet echt heel mooi, het is behoorlijk ‘schreeuwerig’ naar mijn mening. Echt leuke vaste items vind ik de top 10 hot stories, De look, Grazia Shopping en ten slotte de eet dagboek van celebs (wat me altijd weer verbaast hoe gezond en verantwoord deze mensen eten).

Nummer 2: Marie Claire

Ook dit tijdschrift krijg ik elke maand in de brievenbus tot mijn plezier. Een echt goed blad voor vrouwen met brains. Niet alleen staat dit blad vol met mode en beauty er staan vaak ook goede artikelen over bijvoorbeeld: Politiek, oorlogen en goede doelen. Deze artikelen zetten je vaak aan het denken en dit vind ik echt goed! Naast deze artikelen, is de Marie Claire een blad vol inspiratie!

Kies je korting!

En ten slotte nummer 1: Jackie

Een tijdje geleden kende ik dit blad nog niet echt totdat ik er één kreeg van mijn zus. Ik was meteen verliefd op dit blad! Het is een tijdschrift die zich duidelijk onderscheid van de meeste andere tijdschriften. Er staan goede artikelen, vaak geschreven met pit en humor en daar hou ik van. Naast dat ik de artikelen goed vind, staat het blad echt vol mode. De enige nadeel die ik dan ook kan verzinnen is dat de Jackie helaas maar 7 keer per jaar uitkomt en dat betekend altijd erg lang wachten..