Maak je lichaam summerproof met de 3 stappenplan van NIVEA

Maak je lichaam summerproof met de 3 stappenplan van NIVEA
De zomer komt er aan, en dat betekent dat je lichaam weer wat extra aandacht nodig heeft. Laatst schreef ik al een artikel met tips hoe je makkelijk summerproof kan worden. Maar met de NIVEA Summerproof 3 stappen producten kun je nog sneller en makkelijker je lichaam voorbereiden op de zomer!
NIVEA Summer Proof in 3 stappen zijn:
Stap 1: Glad
Stap 2: Strak
Stap 3: Bruin
Voor stap 1 gebruik je NIVEA Double Effect Shower & Shave. Iedereen wil gladde benen in de zomer, en met dit product is scheren onder de douche nog nooit zo makkelijk geweest. De NIVEA Double Effect Shower & Shave verzorgt de huid door de advocado-olie en vergemakkelijkt het scheren door het zachte en stevige schuim. Geen gedoe meer onder de douche, maar comfortabel scheren. Met als resultaat super gladde benen.
Voor stap 2 gebruik je NIVEA Goodbye cellulite. Veel vrouwen hebben last van cellulite, maar dit product zorgt ervoor dat cellulite vermindert in 3 weken tijd. De unieke formule in NIVEA Goodbye cellulite gel verkoeld de huid, waardoor je bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Dus zeg maar gedag tegen de vervelende putjes.
Stap 3, de laatste stap, hiervoor gebruik je de NIVEA Sun Protect & Bronze. Dit is het eerste zonbeschermingsproduct waar je snel bruin mee wordt maar ook nog eens zorgt voor een goede bescherming. Met het gebruik van dit product kun je zonder zorgen genieten van de zon.
De belofte van dit plan is dat je lichaam in 3 stappen klaar is voor de zomer. Ik zeg: ‘Laat het mooie weer maar komen’.


De zomer komt er aan, en dat betekent dat je lichaam weer wat extra aandacht nodig heeft. Laatst schreef ik al een artikel met tips hoe je makkelijk summerproof kan worden. Maar met de NIVEA Summerproof 3 stappen producten kun je nog sneller en makkelijker je lichaam voorbereiden op de zomer!

NIVEA Summer Proof in 3 stappen zijn:


  • Stap 1: Glad
  • Stap 2: Strak
  • Stap 3: Bruin

Voor stap 1 gebruik je NIVEA Double Effect Shower & Shave. Iedereen wil gladde benen in de zomer, en met dit product is scheren onder de douche nog nooit zo makkelijk geweest. De NIVEA Double Effect Shower & Shave verzorgt de huid door de advocado-olie en vergemakkelijkt het scheren door het zachte en stevige schuim. Geen gedoe meer onder de douche, maar comfortabel scheren. Met als resultaat super gladde benen.

Voor stap 2 gebruik je NIVEA Goodbye cellulite. Veel vrouwen hebben last van cellulite, maar dit product zorgt ervoor dat cellulite vermindert in 3 weken tijd. De unieke formule in NIVEA Goodbye cellulite gel verkoeld de huid, waardoor je bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Dus zeg maar gedag tegen de vervelende putjes.

Stap 3, de laatste stap, hiervoor gebruik je de NIVEA Sun Protect & Bronze. Dit is het eerste zonbeschermingsproduct waar je snel bruin mee wordt maar ook nog eens zorgt voor een goede bescherming. Met het gebruik van dit product kun je zonder zorgen genieten van de zon.

De belofte van dit plan is dat je lichaam in 3 stappen klaar is voor de zomer. Ik zeg: ‘Laat het mooie weer maar komen’.Nivea