H&M fashion against aids Festival Collectie in mei in de winkels

Misschien weet je al dat ik een heel warm hart toe draag aan acties en organisaties die strijden tegen aids. Gelukkig blijven er acties komen om een steentje bij te dragen aan dit wereldwijde probleem. Zo komt ook de H&M weer met een collectie against aids.

Dit keer geen items die door sterren zijn ontworpen, maar een collectie geïnspireerd door Festivals. Je ziet dit heel duidelijk in de collectie die veel invloeden heeft van Bohemien en tribal achtige dessins. In deze collectie zie je heel duidelijk de trends van het moment, namelijk de maxi jurk, dierenprints en de pailletten.

Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat 25% procent van de opbrengst gaat naar projecten die zich inzetten tegen het aidsprobleem. Eind mei is deze collectie te verkrijgen  in de speciaal geselecteerde Divided winkels.

I’m in Love!

H&M-against-aids

 

Dit vind je vast ook leuk...

3 Comments on H&M fashion against aids Festival Collectie in mei in de winkels

 1. lisanne
  7 mei 2010 at 13:56 (10 jaar ago)

  Hee, weet jij of deze collectie op hm shop online komt? en wanneer het in de winkel ligt? xx

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   7 mei 2010 at 14:51 (10 jaar ago)

   Heey, ik heb even voor je gekeken de collectie is vanaf 20 mei verkrijgbaar, maar of het ook online komt dat kan ik helaas nog niet zien. Vanaf 11 mei komt er een speciale site http://www.fashionagainstaids.com/ waar je meer informatie kan vinden over deze speciale collectie…

   x

   Beantwoorden
 2. lisanne
  9 mei 2010 at 19:56 (10 jaar ago)

  Oke thanks!x

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *