The oscars red carpet: Mijn favoriete jurken

Gisteren was voor de 82e keer de Oscars. Iedereen wachtte in spanning af, welke films, acteurs en actrices in de prijzen gingen vallen. Maar er zijn ook heel veel mensen die de rode loper het leukste onderdeel vinden van de Oscars, waaronder ik. Daarom heb ik voor jullie mijn favoriete jurken uitgekozen. Mijn vraag aan jullie is wat is jouw favoriet en waarom?

the-oscars

 

Dit vind je vast ook leuk...

2 Comments on The oscars red carpet: Mijn favoriete jurken

 1. Anne
  10 maart 2010 at 17:58 (10 jaar ago)

  Ik vind de laatste prachtig, een hele mooie kleur en vorm, en dat kleine sleepje erbij!

  Beantwoorden
 2. Debbie
  8 september 2010 at 09:24 (10 jaar ago)

  Ik vind die laatste ook erg mooi maar de eerste twee jurken zijn ook erg mooi!!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *