Hippe hippe hazen, de vrolijke Lush producten voor pasen!

Het is alweer bijna pasen, en Lush heeft speciale paas producten, waar je helemaal mee in de paas stemming komt..

Te beginnen bij de Candy Fluff Egg: Voor Pasen een bruisei, in plaats van een bruisbal! Met de heerlijke zoete Candy Fluff geur, een limited edition, dus beperkt verkrijgbaar. Deze mooie bruisei kost €4,95.

Happy Easter Egg Roze: Een prachtig roze Candy Fluff Ballistic ei gevuld met zoete zaligheden, bevat een stukje Rock Star zeep en een Flosty Gritter Bubble Bar. En deze kost €17,95.

Hippy Chick Bath Ballistic: Grapefruitig bad met bergamot, frankincense en citrus zorgen ervoor dat jij op je best aan het Paasontbijt zit. Voor deze betaal je €3,95.

En ten slotte de Honey Bun Emotibomb: Dit schattige konijntje zorgt ervoor dat je helemaal vrolijk onder de douche vandaan stapt. Leg hem op de bodem van je douchecabine, zodra de waterstralen de emotibomb raken begint deze te bruisen en ruik je de heerlijke geuren van bergamot en sinaasappel. En hier betaal je ook €3,95 voor.

En natuurlijk zijn ook deze producten hand gemaakt en fijn voor het milieu! Geen Lush winkel in de buurt? Dan kun je ook gebruik maken van de webshop van Lush.

lush-paas

 

Dit vind je vast ook leuk...

1 Comment on Hippe hippe hazen, de vrolijke Lush producten voor pasen!

  1. Anne
    5 april 2010 at 09:14 (10 jaar ago)

    Oooh! Super :D
    Ik ga snel weer naar Maastricht, daar is de dichtsbijzijnde lushwinkel :D

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *