Bekendmaking: Wie hebben er gewonnen?

Het moet vast wel opgevallen zijn, het afgelopen maand stond namelijk in het teken van mijn één jarig bestaan en de bijbehorende win-en kortingsacties.

Hopelijk hebben jullie gebruik gemaakt van de kortingscodes, want dat kan ik namelijk niet zien. Wat ik wel heb gemerkt is dat ik veel mailtjes binnen heb gekregen met antwoorden, soms fout maar vaak goed. Het was natuurlijk ook niet heel lastig, het moest wel leuk blijven! Ik vond het heel leuk om te zien dat er veel mensen mee deden, en dat ik echt heel lieve en leuke reacties kreeg, bedankt hiervoor!

Maar nu moet ik toch bekend maken wie het Lush pakket ‘You’re a Star ‘ heeft gewonnen, Trom geroffel..namelijk Tanja, Lucky You! En ik had natuurlijk ook een onwijs leuke artikelen van Little Gift namelijk een mooie leren wraparmband en een mooie sjaal, en deze is gewonnen door Annelies. Ik stuur zo snel mogelijk het Lush pakket en het pakket van Little Gift naar jullie toe en ik hoop dat jullie er onwijs blij mee zijn! Ik zou het leuk vinden als jullie nog even een berichtje achterlaten, wanneer jullie het binnen hebben gekregen.

Voor alle mensen die niets hebben gewonnen, helaas, maar hou WeAreFashion in de gaten want er komen dit jaar zeker meer van dit soort winacties!

(De twee winnaars zijn inmiddels ook al op de hoogte gebracht middels een mailtje.)

baloons

67 Comments on Bekendmaking: Wie hebben er gewonnen?

 1. Denise
  21 maart 2010 at 12:07 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd voor diegene die hebben gewonnen! Heel veel plezier er mee en hele leuke winacties, jammer dat ik het zo laat heb ontdekt.

 2. Tine
  21 maart 2010 at 12:40 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd!
  x

 3. tanja
  21 maart 2010 at 13:04 (11 jaar ago)

  jippie! Lush pakket gewonnen! Ik heb een mailtje gestuurd met mn adres! Ik benecht superblij! Xx

 4. Annelies
  21 maart 2010 at 18:58 (11 jaar ago)

  Yess, sjaal+armband van Little Gift gewonnen!
  Thanx!!
  Ik heb mn adres gestuurd!
  xxx

 5. Tanja
  27 maart 2010 at 11:39 (11 jaar ago)

  Ik heb inmiddels mn Lush pakket binnengekregen en ook al een paar producten gebruikt! Ik vind het echt helemaal geweldig!

  xx

 6. Tanja
  27 maart 2010 at 11:39 (11 jaar ago)

  Ik heb inmiddels mn Lush pakket binnengekregen en ook al een paar producten gebruikt! Ik vind het echt helemaal geweldig!

  xx

 7. Anne
  5 april 2010 at 09:15 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd! :D