Zeeman boxer een grote nieuwe trend?

Misschien had je het al gespot? Op billboards en in de reclame, want de boxershorts van de Zeeman zowel voor mannen en vrouwen schijnen een grote trend te zijn.

Vorige week maandag vond ik al een echte Zeeman boxer in mijn GoodieBag van Miss i love fashion news, wel voor mannen in maat XL wat helaas voor mijn vriend te groot is. Maar ik vraag me af, wanneer hij de boxer wel had gepast of hij het uberhaupt aan zou trekken.Tja waarom niet? Ze doen me denken aan de boxers van het merk Bjorn Borg boxers waar je heel veel voor betaald.

Wil je nou ook zo’n hippe boxer hebben dat kan, want je kan nu een gratis Zeeman boxer gratis bemachtigen. Je betaald alleen de verzendkosten. Bestel het hier.

Zeeman

63 Comments on Zeeman boxer een grote nieuwe trend?

  1. tof
    25 februari 2010 at 17:47 (12 jaar ago)

    tof. ik wil ‘em. helaas wachten tot eind april voor de nieuwe zending.