H&M the Garden collectie

Ik was meteen verliefd op deze collectie. Het is een collectie wat bestaat uit natuurlijke materialen, mooie prints en het is ook nog eens goed voor het milieu. De materialen zijn namelijk gemaakt van biologisch en gerecyclede materialen. De collectie bestaat uit veel bloemenprints geïnspireerd door lommerrijke tuinen, zonovergoten tuinen en flowerpower hippiechique jaren zeventig stijl.

Met deze mooie collectie ben je zeker van een hippe en vrolijke lente en is verkrijgbaar vanaf eind maart,  ik krijg steeds meer lentekriebels!

Garden-collection-H&M

 

Dit vind je vast ook leuk...

1 Comment on H&M the Garden collectie

  1. 100% authentique Adidas Multiples Femmes
    10 oktober 2015 at 13:52 (5 jaar ago)

    I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% certain. Any tips or advice would be greatly appreciated. Kudos

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *