Fashion ‘probleem’: How to wear een leren tregging?

Afgelopen maand deed ik een oproepje aan jonge meiden/vrouwen met een fashion ‘probleem’. Al snel kreeg ik een reactie van Heleen met de volgende vraag:

Ik heb echt geen idee wat ik voor schoenen onder mijn nep-leren tregging aan moet trekken. Nog een probleempje want ik heb maat 41 en dan lijken schoenen nog al snel groot onder mijn tregging.

Ik heb voor je   gekeken en ik heb drie paar schoenen uitgekozen die mooi staan onder een leren tregging. Waar je wel voor op moet passen is dat het niet een te ‘goedkoop’ uiterlijk krijgt en daarom is het verstandig om te investeren in mooie classy/hippe schoenen.  Heleen wou ook wel op hakken gaan lopen en persoonlijk vind ik dit ook het mooist onder een leren tregging. Ook omdat ze een vrij grote maat heeft lijken je voeten door hakken optisch kleiner en dat is natuurlijk ook leuk meegenomen. En dit is het resultaat:

How-to-wear

Zoals je ziet heb ik gekozen voor drie paar verschillende pumps. In zwarte en grijze kleuren. Natuurlijk kun je ook voor felgekleurde schoenen gaan maar ik vind het persoonlijk mooier als het classy blijft. Je ziet een open schoen met studs zodat het een rocklook krijgt. Versterk deze look door bijvoorbeeld een mooi lang t-shirt te dragen met een leuke print en maak het af met knalrode lippen. De pumps van Invito zijn lekker glimmend en past mooi bij het glimmende van de tregging en ten slotte een mooie grijze suede peeptoe van welikefashion.com. Een mooie stijlvolle pump wat goed te combineren is met bijvoorbeeld een grijze top of jurkje.

Dit zijn natuurlijk voorbeelden en je kunt ook op zoek gaan naar soortgelijke schoenen. Heleen ik hoop dat je wat meer inspiratie hebt gekregen en dat je nu weet wat je onder je tregging moet dragen!

Heb jij nou ook fashion ‘probleem’ mail dan even naar info@wearefashion.nl en ik help je graag!