Boek: Op de man af

Toen ik in de boekenwinkel was, zag ik dit boek ‘Op de man af’ liggen voor €4,95 en ik dacht dit boek neem ik mee. Niet alleen vanwege de prijs hoor, het leek me ook een leuk boek. Dit is de beschrijving van het boek:

Helen is dik in de dertig en heeft al lang – véél te lang – een affaire met Matthew. Hij is het prototype machtige zakenman en sexy huisvader, en was (uiteraard) ooit haar baas. Maar dan besluit Helen dat het genoeg is geweest, ze moet ook verder met haar leven: de tijd is nu écht aangebroken om Matthew te dumpen. Tijd voor actie! Op dat moment verschijnt hij aan haar deur: ‘Ik heb het verteld!’ juicht hij. ‘Ik ben bij haar weg! Ik ben nu helemaal van jou!’ en hij trekt meteen bij haar in.
Wat te doen? Helen kan hem er nu niet zomaar uitgooien, ze heeft Matthew immers jaren gesmeekt om alles op te geven voor haar. Er rest Helen maar één ding: Matthew en zijn vrouw Sophie weer bij elkaar krijgen…

Ik had echt heel erg veel moeite om in het verhaal te komen. Na ongeveer honderd bladzijde begon ik het verhaal interessant te vinden. Vaak heb ik bij een chicklit geen moeite om in het verhaal te komen en dat vind ik ook fijn aan een chicklit dat je meteen in het verhaal zit. Toen ik er eenmaal in het verhaal zat vond ik het een leuk en humoristisch boek en vrij onvoorspelbaar. Ik had de paperback versie en de lettertjes waren erg klein, dus dat las niet altijd even fijn. Op een gegeven moment wordt het verhaal erg langdradig en het slot vond ik een beetje abrupt, dus dat was wel jammer.

Ik zou dit boek niet meteen afraden, het is leuk voor op vakantie, maar er zijn ook veel andere leuke chicklits dan deze die ik eerder zou aanraden!

op de man af

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *