Alice in Wonderland collectie bij Miss Selfridge

Er was eens een sprookje, wat ineens veel media aandacht kreeg, ik heb het over Alice in Wonderland. Het is natuurlijk een tekenfilm die we allemaal al kennen, maar het is nu ook verfilmd. Er is weer nieuw leven in het sprookje geblazen, maar het is wel even afwachten of de film in de bioscoop komt. Ondanks dat, heeft Miss Selfridge een sprookjes achtige collectie geïnspireerd door Alice in Wonderland.

Alice-in-wonderland

1 Comment on Alice in Wonderland collectie bij Miss Selfridge

  1. Curtis Benthin
    11 augustus 2020 at 04:02 (5 dagen ago)

    I just want to mention I’m new to blogging and really liked you’re blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your site . You definitely come with perfect articles and reviews. Regards for sharing your blog site.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *