Vintage style by Miss Selfridge

Toen ik nog een klein meisje van elf was ging ik vaak met mijn ouders winkelen in Groningen. Toen hadden ze nog de Miss Selfridge in de Herestraat in Groningen. Ik was helemaal weg van die winkel, maar de maten waren toen nog veel te groot. Gelukkig hadden ze ook nagellakjes en sieraden en ik mocht dan ook altijd iets uitkiezen van mijn ouders. Nu hebben we geen Miss Selfridge meer in Nederland maar gelukkig bestaan er inmiddels webshops, dat is dan toch een schrale troost. Laatst was ik naar de collecties aan het kijken en kwam ik deze vintage geïnspireerde collectie tegen. Ik vond het meteen erg leuk en dacht dit wil ik met jullie delen en kijk hier het resultaat! En wat vinden jullie ervan? Mocht je benieuwd zijn naar de prijzen dan kun je even kijken op de website van Miss Selfridge.

Vinatage-by-Miss-Selfridge

68 Comments on Vintage style by Miss Selfridge

  1. hooooooiiiii
    29 maart 2010 at 19:18 (13 jaar ago)

    dat korte donkergrijze broekje en dat donkerblauwe jurkje en dat jasje met studs <3

  2. vera
    12 september 2010 at 12:48 (12 jaar ago)

    Wat een leuke site!! Dank je voor de tip.