Mijn camera
Ik heb een nieuwe camera: Canon Ixus 95 IS in het roze. In de winkel werd ik meteen verliefd op deze camera vanwege het mooie
kleurtje roze en het handige formaat, erg makkelijk mee te nemen in je tas. Maar bij een camera moet je natuurlijk niet altijd alleen m
maar kijken naar de looks, het is ook handig om te weten wat de camera kan.
Wat kan deze camera:
De Canon Digital IXUS 95 IS biedt stijl zonder compromissen. Deze compacte, elegante camera herbergt in zijn kleine behuizing een kwaliteitslens en een krachtige chip met handige hulpmiddelen om eenvoudig goede foto’s te maken. Met een resolutie van 10 megapixels kun je foto’s uitprinten op posterformaat, of bijsnijden in je compositie zonder detailverlies. En met de 3x optische zoom kun je je onderwerp eenvoudig dichtbij halen zonder te bewegen. Canon’s optische beeldstabilisatie zorgt er voor dat je foto’s scherp en zonder beweging zijn, zelfs als je volledig ingezoomd bent.
Scènedetectie
De Smart Auto modus gebruikt een intelligent scènedetectietechnologie om op basis van lichtsterkte, contrast en kleur de situatie in de schatten en de juiste modus hiervoor te kiezen. Zo stel je eenvoudig en automatisch de perfecte instellingen in, of je nu foto’s wilt maken overdag, ’s nachts, in de tuin, in de sneeuw of in de bossen.
Bewegingsdetectie
Met behulp bewegingsdetectietechnologie zorgt de Canon Digital IXUS 95 IS voor scherpe foto’s zonder beweging en vertekening in het beeld, wanneer je onderwerp of de camera beweegt. De camera hanteert de optimale ISO-instelling voor de situatie om je foto’s zo strak mogelijk te krijgen.
Kenmerken van de Canon Digital IXUS 95 IS:
10 megapixel
3x optische zoom met beeldstabilisatie
Gezichtsdetectie
Snelle DIGIC 4 beeldverwerking
2.5 inch beeldscherm
i-Contrast functie
Wat vind ik erzelf van:
De look is fantaschtisch, hip en een vrouwelijke gadget waar je gezien mee kan worden. De camara maakt echt goede scherpe foto’s. Overdag wat beter dan s’avonds maar
zelfs dan maakt de camara nog mooie plaatjes. Ik gebruik de camera natuurlijk

Ik heb een nieuwe camera: Canon Ixus 95 IS in het roze.Deze heb ik van vriendlief gekregen op mijn verjaardag(lief hé) In de winkel werd ik meteen verliefd op deze camera vanwege het mooie kleurtje roze en het handige formaat, erg makkelijk mee te nemen in je tas. Maar bij een camera moet je natuurlijk niet altijd alleen maar kijken naar de looks, het is ook handig om te weten wat de camera kan.

Wat kan deze camera:

De Canon Digital IXUS 95 IS biedt stijl zonder compromissen. Deze compacte, elegante camera herbergt in zijn kleine behuizing een kwaliteitslens en een krachtige chip met handige hulpmiddelen om eenvoudig goede foto’s te maken. Met een resolutie van 10 megapixels kun je foto’s uitprinten op posterformaat, of bijsnijden in je compositie zonder detailverlies. En met de 3x optische zoom kun je je onderwerp eenvoudig dichtbij halen zonder te bewegen. Canon’s optische beeldstabilisatie zorgt er voor dat je foto’s scherp en zonder beweging zijn, zelfs als je volledig ingezoomd bent.

Met behulp bewegingsdetectietechnologie zorgt de Canon Digital IXUS 95 IS voor scherpe foto’s zonder beweging en vertekening in het beeld, wanneer je onderwerp of de camera beweegt. De camera hanteert de optimale ISO-instelling voor de situatie om je foto’s zo strak mogelijk te krijgen.

Kenmerken van de Canon Digital IXUS 95 IS:

  • 10 megapixel
  • 3x optische zoom met beeldstabilisatie
  • Gezichtsdetectie
  • Snelle DIGIC 4 beeldverwerking
  • 2.5 inch beeldscherm

Wat vind ik ervan: De look is erg mooi, hip en echt een vrouwelijke gadget waar je gezien mee mag worden. De camara maakt echt goede scherpe foto’s, overdag wat beter dan s’avonds maar zelfs dan maakt de camara nog mooie plaatjes. De foto’s kun je heel makkelijk op de computer zetten en bewerken, wat toch wel heel handig is als je bijvoorbeeld snel een foto online wil zetten. Conclusie: Super leuke en mooie camera die leuke plaatjes schiet!
camera