Mijn nieuwe aankoop: Jurkje van de H&M

Ik ben een echte jurkjes freak, mijn kast hangt vol met jurkjes in allerlei kleuren, stoffen, patroontjes, modellen etc. Eigenlijk vind  ik dat je nooit genoeg jurkjes kan hebben, maar dat vind ik  van elk kledingstuk. Maar de jurkjes zijn toch wel zwaar favoriet omdat: Jurkjes lekker zitten, je ziet er mooi vrouwelijk uit en je kunt het eindeloos variëren met andere items en om die redenen ben ik een jurkjes fan. Laatst was ik even in de stad en kwam ik dit jurkje tegen bij de H&M, ik vond het meteen zo’n leuk jurkje een echte Sanne jurkje. Toen ik thuis kwam heb ik meteen even een foto gemaakt..Wat vind jij ervan?

Mijn-nieuwe-aankoop

5 Comments on Mijn nieuwe aankoop: Jurkje van de H&M

  1. Yvon
    20 januari 2010 at 23:34 (11 jaar ago)

    Leuk :) goed om te weten, weet ik waar ik naartoe moet gaan als ik weer es voor mn kast sta en niets heb om aan te trekken ;)

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *