Geld inzamelen voor Haïti doormiddel van een aankoop bij Royalty fashion

Iedereen heeft natuurlijk al gehoord van de grote aardbeving in Haiti. Duizenden mensen zijn omgekomen maar ook duizenden mensen zijn alles kwijt. Vandaag zijn ontzettend veel acties van start gegaan, om zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving. En jij als fashionista kan ook helpen met geld op te halen voor Haiti, bijvoorbeeld door kleding te kopen bij royalty-fashion.com.

Royalty fashion heeft een actie dat van elke aankoop 2,50 gaat naar de slachtoffers  van Haiti. Deze donaties worden verdeeld onder de hulporganisaties Save the Children en Habitat for Humanity. Zo hopen zij een bijdrage te kunnen leveren aan de mensen in nood.

Als fashionista is er heel veel keus bij Royalty fashion! De nieuwe collectie is net online dus keus genoeg. Dus heb jij naast een modehart ook een goed hart dan zou ik zeggen: Koop vandaag nog een leuk item voor in je garderobe en steun tegelijkertijd de sympathieke actie van Royalty fashion

Royalty-fashion