Drie mooie haartrends voor de lente/zomer 2010

Ik schrijf natuurlijk veel over trends en dan met name modetrends. Maar de haartrends van 2010 mogen niet ontbreken op mijn blog. Daarom heb ik voor jullie mijn drie meest favoriete haartrends uitgekozen…

Lang golvend haar zag je veel op de catwalks en veel celebrity’s internationaal en nationaal zijn ermee gespot. Van nonchalant golvend haar tot perfect gestyld haar, alles is mogelijk. Ben je nou niet gezegend met mooi lang haar wees niet getreurd want de Bob is nog steeds hot! Je kunt natuurlijk altijd nog kiezen voor hairextensions.

lang-haar

De bobline is nog steeds een favoriet bij vele celebrity’s en je ziet ze dan ook nog steeds veelvuldig voorbij komen. Ik heb ook een mooie bob die vrij nonchalant geknipt is met veel laagjes. Wat je vooral komend seizoen ziet zijn bobs die strak geknipt zijn, dus strakke lijnen. Ook een bob met een mooie strakke pony is erg mooi. Dus ik moet naar de kapper…

bobline

Voor de haar creabea’s onder ons, ook dit seizoen kun je er nog lustig op los vlechten. Of je nou kort of lang haar hebt, de vlecht is nog steeds hip! Je kunt een mooie nette vlecht zetten, maar ook een nonchalante variant like Sienna is hot en creëer een mooi bohemian look. Op YouTube kun je talloze filmpjes vinden hoe je een vlecht het mooist en makkelijkst kan zetten! Tip: Vind je het nou echt heel moeilijk om zelf een vlecht te maken, kun je altijd nog kiezen voor een fake one, B]bij de H&M kun je deze al kopen voor ongeveer 8 euro.

vlecht

En ten slotte ben jij je kapsel nog niet zat, maar wil je wel meegaan met de trends? Dan kun je altijd je haar nog pimpen door leuke haaraccessoires te gebruiken!