Winnaar Applepiepussy armband bekend!

Na een maand is het zover de winnaar van de win actie van Applepiepussy is bekend! De winnares is Jolanda, zij krijgt de armband zo snel mogelijk in haar brievenbus. Ik wil iedereen bedanken die heeft meegedaan, maar er kan er maar één de winnaar zijn..

In de toekomst komen er nog meer win acties waar je weer kans maakt op mooie prijzen!

1 Comment on Winnaar Applepiepussy armband bekend!

  1. Marcelino Sebron
    12 augustus 2020 at 01:14 (1 dag ago)

    I just want to tell you that I’m new to blogging and truly savored your website. More than likely I’m want to bookmark your site . You absolutely have awesome writings. Bless you for sharing your web page.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *