Nieuwe collectie H&M: Colourful!

Vandaag keek ik even op de site van H&M en zag allemaal mooie en kleurrijke nieuwe items. Ik werd meteen vrolijk en ik wou meteen gaan bestellen, maar ik dacht laat ik het eerst even delen met mijn bezoekers. Daarom heb ik voor jullie een mooie collage gemaakt met mijn favoriete items. Wat mij opviel aan de collectie is dat er veel kleur inzit, veel prints van bloemen tot dieren en veel vlindermouwen! Een vrolijke collectie die zeker niet misstaat in mijn kledingkast..

H&M-colourfolnieuw

77 Comments on Nieuwe collectie H&M: Colourful!

 1. kaylee
  14 juli 2010 at 11:42 (12 jaar ago)

  Echt een hele mooie collectie!
  Ik weet dat deze nu niet meer in de winkel ligt, maar die armband!
  die MOET ik gewoon hebben.
  weet iemand of ik die nog ergens vandaan kan halen?
  alvast bedankt.