Internet staat er vol mee, ik heb het natuurlijk over blogs. Wearefashion is natuurlijk ook een van die vele blogs. Omdat er zo ontzettend veel zijn is het soms lastig om alles bij te houden. En natuurlijk heb je meerdere favorieten(ik in ieder geval wel). En daarom is Bloglovin perfect!

Dit is een super handige site om blogs die jij interessant vindt te volgen. Je voegt je meest favoriete blogs toe, wanneer er een update is zie je dat in een oogopslag. Het heeft een beetje hetzelfde principe als Twitter, je kunt makkelijk een blog followen. Bloglovin’ is een site die er voor zorgt dat jij geen enkel artikel van je favoriete blog mist. Door je in slechts een aantal seconden aan te melden kun je niet veel later inloggen op de site. Als je op het kopje ‘blogs’ drukt zie je verschillende popualaire blogs en in de zoekmachine rechsboven kun je persoonlijk al jouw favoriete blogs opzoeken.

En natuurlijk heb ik wearefashion.nl ook al toegevoegd en kun je me vanaf nu ook via Bloglovin volgen!

Volg deze blog via Blog Lovin’