FreshCotton designcontest in samenwerking met Designers Against Aids

Nederlands grootste online streetfashion winkel FreshCotton is op zoek naar een ontwerper met ambitie. Voor deze zoektocht werken ze samen met; Designers Against Aids, Vice Magazine en de Condoomfabriek.

Met 1 december Wereld Aids dag in het vooruitzicht kan het natuurlijk geen kwaad om extra aandacht te besteden aan het Aids problematiek. Designers Against Aids is een project van non-profit organisatie “Beauty Without Irony’. DAA werd in 2004 opgericht om internationale aandacht te vestigen op het Aids probleem, maar ook om jongeren bewust te maken. DAA vragen hiervoor bekenden en opkomende modeontwerpers, muzikanten, kunstenaars en andere beroemdheden om designs te ontwerpen. Deze worden dan bijvoorbeeld afgedrukt op T-shirts, truien, tassen, vesten etc.

Ook dit jaar heeft FreshCotton een design contest om jonge ontwerpers een samenhangende collectie te ontwerpen. Deze collectie bestaat uit drie t-shirts rondom het thema AIDS. Het leuke is dat je op de site van FreshCotton kunt stemmen op jouw favoriete designs. Ik heb al een favoriet, nieuwsgierig? Hier de link naar mijn persoonlijk favoriet FreshCotton

ALLE_3 copy

71 Comments on FreshCotton designcontest in samenwerking met Designers Against Aids

  1. Anne
    10 november 2009 at 19:22 (13 jaar ago)

    Hey Sanne! Mooi stukje en bedankt voor je stem!