Blond komt met een nieuw boek: Mooi Blond

De Amsterdamste dames van Blond komen na hun eerder verschenen boeken; Lekker Blond, Hollandse Happen en Leuk blond met een nieuw boek namelijk: Mooi Blond.

Je kent Blond natuurlijk van de vrolijke illustraties op bijvoorbeeld serviezen, dekbedden en ander mooie spulletjes. Nu komen ze dus opnieuw met een boek. Het nieuwe boek van de dames van Blond zit vol met make-up tips, bijvoorbeeld hoe maak ik een smokey eye? Naast de make-up tips krijg je ook antwoord op al je haarvragen. Aan dit boek heeft ook visagiste Piet Dröge meegewerkt.

Mocht je dus behoefte hebben aan make-up en haartips dan is dit boekje zeker geschikt voor je. Ook een leuke cadeau tip om bijvoorbeeld een vriendin mee te verassen. En voor slechts 17,50 is die van jou!

mooi-blond