Wie ben ik?

Omdat mijn blog door steeds meer mensen wordt bekeken, leek het mij leuk om ook een column te gaan schrijven. Dit om mijn blog persoonlijker te maken en misschien belangrijker om mij wat beter te leren kennen. Want wie ben ik nou eigenlijk echt en wat doe ik in mijn dagelijks leven( behalve bloggen)

Om te beginnen ik ben woonachtend in het hoge noorden, in het o zo gezellige Groningen. Hier ben ik geboren en weer teruggekeerd na vele verhuizingen met mijn pap en mam en zussen. Ook al denken de meeste mensen dat Groningen ongeveer het einde van de wereld is, het valt mee. Twee uurtjes treinen en ik zit in de randstad(valt mee he?) En goed nieuws we krijgen een Zara! Ik woon op kamers in een studentenhuis met 4 huisgenoten. Maar het meeste van mijn tijd breng ik door met vriendlief, want hij heeft een wat relaxtere kamer (en snellere pc) en het feit natuurlijk dat hij daar woont. In het dagelijks leven ben ik bezig met mijn studie verpleegkunde, ik ben werkzaam bij de ING als outbounder ( ik moet toch aan mijn centjes komen om bijv. te kunnen shoppen) en verder heb ik een ontzettend lief paardje wat natuurlijk ook veel tijd vergt maar wat ik met al mijn liefde doe. Ik ben ook echt een gezelligheidsdier en breng dus ook veel tijd door met familie en vrienden want ik kan slecht alleen zijn. En niet te vergeten ik besteed ook veel tijd aan mijn blog, want vooral mode is echt een passie van mij! Ook ga ik graag stappen (doe het niet zo vaak meer, ik geloof dat ik oud wordt). Ik hou namelijk van gezelligheid maar ook van dansen en gek doen. Na dit te hebben gelezen hoop ik dat je een beetje beter weet wie ik ben en wat ik zoal doe. Maandelijks ga ik een column schrijven, dus beetje bij beetje heb je de kans om me beter te leren kennen.

Tot volgende maand!

Column-2

Comments are closed.