Collectie Jimmy Choo H&M bekend!

Er is weer meer bekend over de collectie van Jimmy Choo voor H&M. Ik heb natuurlijk zelf snel een kijkje genomen en mijn favoriete items geselecteerd speciaal voor jullie! In het begin was ik nog een beetje huiverig na het zien van de lieslaars, nu ben ik dol enthousiast. Ik denk niet dat ik voor de winkel ga liggen, want je kunt de collectie ook on-line bestellen. Dus dat wordt startklaar voor het beeldscherm zitten! De items gaan tussen de 60 en 200 euro kosten. Ik ga alvast weer verder sparen en heb nog wel even want 14 november is de collectie te verkrijgen!

jimmyChoo4

1Pingbacks & Trackbacks on Collectie Jimmy Choo H&M bekend!

  1. […] Waar ik in juni erg blij van werd was het nieuws dat Jimmy Choo een collectie voor de H&M ging ontwerpen. Eindelijk echte Jimmy Choo’s voor weinig, wie […]