Niet langer meer wachten op the Hills seizoen 5

Voor de meeste van ons is Lauren Conrad geen onbekende meer. We kennen haar van lang geleden toen ze nog een tiener was uit de hitserie Laguna Beach. Omdat Lauren ook ouder word en ging studeren in L.A, had mtv besloten om haar te blijven volgen. Hieruit ontstond de realitieserie the Hills die in het teken staat van Lauren en haar vrienden.

the-hills-5

Ik ben al vanaf het begin een grote fan van the Hills. Het drama, fashion en natuurlijk alle belevenissen van Lauren en haar vrienden geeft mij de kans om even uit de realiteit te stappen. Ook al wordt er bij hoog en laag beweerd dat het allemaal echt is, soms lijkt het wel erg gemaakt. Maar dat maakt voor mij niet uit, het is en blijft en leuke serie!

Voor de mensen die net zoals ik enorme fans zijn en balen dat season 5 nog niet op de nederlandse televisie te zien is heb ik een leuke tip! Op http://www.mtv.com, de amerikaanse mtv kun je de afleveringen van season 5 bekijken. Op dit moment zijn ze gebleven bij aflevering 5 en elke dinsdag rond een uurtje of drie komt er weer een nieuwe aflevering on-line. Nu hoef je niet langer meer te wachten totdat het hier uitgezonden word, maar kun je alvast de nieuwe afleveringen bekijken. Een voorwaarde je moet wel een beetje goed zijn in engels, want het is natuurlijk niet ondertiteld. Mocht je niet goed zijn in engels, dan zit er niks anders op, dan wachten totdat het weer op mtv word uitgezonden. Voor de mensen die wel goed zijn in engels, eat your heart out!

62 Comments on Niet langer meer wachten op the Hills seizoen 5

 1. marian
  15 september 2009 at 18:47 (13 jaar ago)

  als je iet doet moet je wel die site erbij zetten zo weet nog steeds niemand waar die moet kijken ff logish nadenken is dit gwn pff

 2. Sanne van Huis
  17 september 2009 at 13:28 (13 jaar ago)

  Beste Marian, Dank je voor je reactie. Het is wel zo dat de site waar je the hills season 5 kan bekijken wel in mijn artikel staat. Namelijk http://www.mtv.com, de Amerikaanse mtv. Hopelijk is het zo duidelijk voor je waar je de afleveringen kan bekijken.

  Groetjes,

  Sanne!

 3. Mimijanice Parto
  25 februari 2010 at 01:34 (12 jaar ago)

  Mtv.com doet ’t een tijdje al niet meer. Hij laat video’s alleen afspelen in USA en de nederlandse MTV site, is pas bij aflevering 13 ofzo. Weet echt niet waar ze blijven??

  • Sanne van Huis
   25 februari 2010 at 14:37 (12 jaar ago)

   Heey,

   Ik heb even voor je gekeken maar op mijn computer kan ik nog steeds the Hills kijken via mtv.com. Je krijgt inderdaad een schermpje dat je buiten de USA woont en dat daarom misschien niet alle video’s werken. Maar als je dan gewoon verder gaat, dan kun je nog steeds de afleveringen van the Hills kijken van het laatste seizoen. Hopelijk lukt het je nu wel!
   Groetjes, Sanne