H&M mininagellak set + swatches

Vorige week ontving ik een H&M bestelling en hierbij zat ook een mininagellak setje. Misschien had je ze ook al wel in mijn shoplog van vorige week gezien. Over het algemeen ben ik altijd heel erg tevreden over H&M lakjes en ik heb er dan ook al behoorlijk wat van in mijn stash. Vandaag laat ik de kleurtjes aan jullie zien en vertel ik of het setje een aanrader is…

Het setje nagellak zit in een doosje met een strikje, helaas was het strikje er al snel afgevallen. Het doosje ziet er in ieder geval heel feestelijk uit en is erg leuk om cadeau te doen met de feestdagen! In het doosje zitten vijf mini lakjes van 5 ml. De kleuren zijn allemaal goed op elkaar afgestemd en het zijn echt de kleuren van deze winter.

Hieronder zie je de kleur ‘Purple’. De namen van de lakjes zijn trouwens niet echt origineel. Ik vind het altijd wel heel erg leuk als nagellak grappige benamingen hebben, maar dat is natuurlijk geen ‘must’. Deze kleur paars vind ik heel erg mooi en heeft een metallic kleurige finish. De kleur en finish doen mij een beetje denken aan paarse inpak folie, lekker feestelijk! Het lakje dekt en lakt erg fijn en twee dunne laagjes zijn voldoende voor het resultaat hieronder…

Ook de kleur hieronder vind ik heel erg mooi. Dit lakje heet ‘Red’ en is dieprood van kleur. Dit lakje vond ik iets lastiger lakken dan de rest maar het is zeker goed te doen. Deze kleur nagellak heeft twee laagjes nodig voor een volledige dekking.

Hieronder zie je de kleur ‘gold’ en dit is een transparant lakje met gouden glittertjes. Een heel geschikt lakje om over een kleurtje heen te dragen maar je kunt het ook doen zoals ik het heb gedaan. Ik heb drie laagjes aangebracht, dat is ook wel de max want anders krijg je een hele dikke laag wat dan niet meer kan drogen. Ook leuk is het bijvoorbeeld om alleen je ringvinger nagel te voorzien van deze kleur en de rest van de nagels een andere kleur te geven.

De kleur hieronder heet ‘Turquoise’ en is mijn minst favoriet van de vijf. Het is zeker een leuk kleurtje maar het werd al snel heel streperig en daar kan ik niet zo goed tegen. Als je goed kijkt naar de foto dan zie je ook wel de strepen op mijn nagels zitten. Eerlijk, van een afstandje zie je de strepen niet maar ik ben nou eenmaal een ‘Pietje Precies’…

De laatste kleur ‘Orange’ is echt mijn meest favoriete! Wat een geweldige kleur is dit. Maar dat niet alleen, ik had slechts éénΒ laagje nodig voor het resultaat hieronder. De nagellak lakt dus zeer prettig. Het is een feloranje kleurtje maar niet neonachtig, de kleur is zelfs vrij ‘warm’. Ik weet heel zeker dat ik de kleur nog heel vaak ga dragen…

Over het algemeen ben ik dus heel tevreden over de lakjes in het setje. De kleuren zijn mooi, nagellak lakt fijn, droogt redelijk snel en het blijft ongeveer twee dagen (met topcoat) netjes op mijn nagels zitten. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje of iets voor jezelf, dan vind ik dit mininagellak setje van H&M zeker een aanrader! Voor dit setje betaal je €6,95 en hiervoor krijg je vijf verschillende kleuren.

71 Comments on H&M mininagellak set + swatches

 1. Suzanne
  5 december 2011 at 15:45 (10 jaar ago)

  Je foto’s zijn helaas wat onduidelijk πŸ™ Volgende keer met het licht OP je nagels fotograferen ipv erachter?

  • Sanne van Huis
   5 december 2011 at 15:52 (10 jaar ago)

   Tja, het is nogal lastig weer buiten en ik heb mijn best gedaan om zo mooi mogelijk foto’s te maken. Ik vind eigenlijk dat mijn ringvinger nagel op elke foto heel duidelijk is πŸ™‚

 2. Kelly
  5 december 2011 at 15:58 (10 jaar ago)

  Leuke lakjes!

  En vind de foto’s helemaal niet onduidelijk hoor! πŸ™‚

 3. Milou
  5 december 2011 at 16:27 (10 jaar ago)

  WAUW! Wat een mooie kleuren! En ik vind de foto’s prima! πŸ˜‰ … Leuk setje.. Leuk om voor de kerst te vragen!! πŸ™‚

 4. fre
  5 december 2011 at 16:43 (10 jaar ago)

  Mooi! Alleen door het licht op de fotot’s zie je het wat minder duideijk..

  In iedergaval ga ik dit setje aan mijn vriendin cadeau doen!

 5. LottedeJ
  5 december 2011 at 16:57 (10 jaar ago)

  Het is echt een leuk setje! Fijn om te weten dat de kwaliteit ook redelijk is πŸ™‚

 6. FrouFrouBeauty
  5 december 2011 at 17:13 (10 jaar ago)

  Leuke fleurige kleurtjes πŸ™‚

 7. Nynke-Boudien
  5 december 2011 at 18:18 (10 jaar ago)

  Mooie lakjes en erg leuk om als cadeautje te geven!

 8. Myrthe
  5 december 2011 at 18:47 (10 jaar ago)

  Wat een mooie nagellakkleurtjes! Vooral die paarse vind ik erg mooi, de glitterkleurtjes die erin zitten zien er echt goed uit. En ik vind je foto’s juist erg mooi, die zijn dit keer goed gelukt vind ik!

 9. Amanda
  5 december 2011 at 20:08 (10 jaar ago)

  Die paarse kleur vind ik erg mooi

 10. Josephine
  5 december 2011 at 21:21 (10 jaar ago)

  Ik vind Turquoise erg mooi, jammer dat hij zo streperig lakt πŸ™

 11. Paola
  5 december 2011 at 21:27 (10 jaar ago)

  Wat een super leuk setje! Denk dat ik deze ga toevoegen aan mijn volgende bestelling

 12. Cynthiiaa
  5 december 2011 at 23:05 (10 jaar ago)

  Mooie lakjes, ook goede kwaliteit!

 13. Joyce
  5 december 2011 at 23:12 (10 jaar ago)

  Ik ben ook fan van H&M lakjes, ben nog steeds in de veronderstelling dat ze erg underrated zijn! Zeker mooie kleurtjes als aanvulling op je collectie.

 14. femketje
  6 december 2011 at 07:34 (10 jaar ago)

  die paarse tint is echt prachtig πŸ˜€

 15. Bianca
  6 december 2011 at 09:09 (10 jaar ago)

  Aaw, je post komt helaas net een dag te laat voor mij! πŸ™ Ik heb gister een bestelling bij H&M gedaan en ik twijfelde over dit setje, maar heb het toch maar niet gedaan… Nu baal ik een beetje, haha! :p

 16. Femke
  6 december 2011 at 10:11 (10 jaar ago)

  Zo’n nagellaksetje is super handig! Ik vind de kleur ook erg mooi :)!

 17. NINA.
  6 december 2011 at 10:12 (10 jaar ago)

  leuk setje en mooie kleurtjes.

 18. Mirjam
  6 december 2011 at 16:33 (10 jaar ago)

  Leuk! De meeste kleurtjes heb ik al in mijn stash zitten, dus ik hou me in.

 19. Jana
  6 december 2011 at 20:50 (10 jaar ago)

  Mooie kleurtjes πŸ˜€ x