Vorige week zag je op mijn site al een sneak peek van de herfst/winter trends voor aankomend seizoen. Zoals beloofd een uitgebreider artikel zodat je met goede voorbeelden de mode trends rustig kunt bekijken. Omdat ik een mode ABC nou eenmaal heel erg leuk vind (en jullie volgens mij ook), heb ik het dit keer weer op dezelfde manier gedaan. Kijk mee naar deel 1, waar ik de letter A t/m H laat zien…

De A is van Aztec prints, dit wordt ook wel ’tribal’ genoemd. Je ziet het heel veel komend seizoen. Niet alleen kleding is voorzien van de Aztec print, ook zie je accessoires en sieraden in dezelfde stijl. Persoonlijk vind ik het wel leuk, maar ik zou het wel met andere rustige items combineren…

De B is van Boots en dan heb ik het over hele stoere! Het liefst boots die je doen denken aan bijvoorbeeld motorlaarzen of cowboy boots. In dit artikel liet ik al zien hoe je deze leuke stoere schoeisel kunt combineren.

De C is natuurlijk van Colour Blocking, want ook komend seizoen mag je spelen met kleur. Zagen we in de zomer veel colour blocking items met hele felle kleurtjes, aankomend seizoen zijn de kleuren wel iets meer ingetogen.

De D is van Double Finger ring. Gelukkig is deze trend ook nog steeds hip in de herfst en winter van 2011/2012. Ik hou nou eenmaal heel erg van ringen en vooral de double finger ring laat mijn hartje sneller kloppen…

De E is van Etnisch. Je ziet voor aankomend seizoen heel veel kleding en accessoires met prints die geïnspireerd zijn door etnische invloeden. Ik hou er wel van en vind vooral de Missoni tube sjaal van Modemusthaves.com helemaal te gek.

De F is van Fake Fur, nepbont dus. Of ik deze trend leuk vind, ik ben er nog niet helemaal uit. Op zich vind ik een subtiel bond randje zoals bijvoorbeeld bij de laarsjes van Asos best wel heel leuk. De nepbont trend ziet er in ieder geval heerlijk warm uit.

De G is van Groen, want de groene kleur is helemaal hip. Groen is ook best wel een kleur wat goed past bij de herfst. Je ziet vooral de kleuren ‘appeltjes groen, mintgroen & mosgroen’.

De H is van Hoge taille. De hoge taille is natuurlijk al een tijdje best wel hip en gaat dus nog niet uit het modebeeld verdwijnen. Lange broeken met hoge tailles vind ik persoonlijk niet zo heel mooi, maar bij shorts en rokjes vind ik het wel heel leuk. Of het mij staat dat is nog de vraag, ik ben in ieder geval al wel helemaal verliefd op het taille rokje van de H&M met hartjes.

Dit was alweer deel 1 van mijn mode ABC met de najaar trends. Volgende week kun je deel 2 op mijn blog zien. Ik ben heel benieuwd welke trend jullie het leukste vinden. Laat het mij weten bij de comments!