De acht meest opvallende zomer beauty trends!

De zomer is officieel afgelopen dinsdag begonnen, ook al merk je dat niet echt aan het weer. Als je mijn blog trouw volgt dat weet je dat ik vaak schrijf over modetrends maar er zijn natuurlijk ook beauty trends voor deze zomer. Het leek me daarom wel leuk om hier een artikel over te maken. Ik heb acht opvallende en mijn meest favoriete trends uitgekozen. Lees verder om ze te zien…

Ik denk dat de Color blocking trend wel de meest opvallende is, letterlijk & figuurlijk. Als gewone dag make-up vind ik het net wat te heftig maar color blocking nagels vind ik helemaal geweldig. Laatst maakte ik nog nagels helemaal in color blocking stijl.

Het tegenovergestelde van color blocking is de make-up trend waar veel met pastel kleurtjes wordt gewerkt. Deze trend vind ik perfect bij de zomer passen en geeft iedereen een lieve uitstraling. De Fashion Flower collectie van MAC speelt helemaal in op deze trend. Ik hou er wel van!

Je lippen mogen deze zomer knallen. Tip hou de rest van je make-up lekker rustig. Kies voor roze, oranje en paarse tinten en je lippen vallen op als nooit tevoren. Deze trend vind ik echt heel gaaf maar ik weet niet of ik me er zelf aan zou wagen, misschien toch iets te heftig voor overdag?! Doe jij wel mee aan deze trend?

Wat ook een grote trend is en wat je vooral veel ziet op de catwalks en magazines is glossy make-up. Je ziet veel glans op de lippen, jukbeenderen en ogen. Ook dit vind ik meer een trend die ik zelf niet zo snel zou dragen maar ik vind het wel ontzettend gaaf! Wil je dit wel doen, doe dan wat Rosebud Salve of vaseline over je oogmake-up, wangen of lippen en je glanst als een spiegeltje…

Een trend wat vooral in Amerika super hot is, zijn de veer extensions. Eerst moest ik eventjes wennen maar inmiddels ben ik helemaal om. Het geeft een mooie bohemian stijl aan je haren en het is weer eens wat anders dan een haarband of gewone extensions. Ik denk dat ik binnenkort maar eens een kijkje ga nemen op Ebay…

Veel celebs kiezen voor rood haar. Het is een gedurfde haarkleur maar ik vind het sommige mensen super mooi staan. Ooit heb ik ook knalrood haar gehad, hier moest ik vijf uur voor bij de kapper zitten, en het stond me eigenlijk best wel. Toch zou ik het nu niet zo snel meer doen maar desondanks ben ik gek op deze trend!

Niet alleen je lippen mogen knallen deze zomer, ook je nagels mogen voorzien worden van een neon kleurtje. Ik heb inmiddels al heel veel lakjes in mijn stash maar ik heb eigenlijk nog niet echt een neon kleur, misschien toch maar eens op zoek gaan. Door je nagels een neon kleurtje te geven lijken je handen ook nog eens bruiner, dubbel zo leuk dus!

Ik weet nog dat ik eerst heel erg moest wennen aan de crackle nails. Vind ik het mooi of niet? Inmiddels vind ik het echt heel gaaf en steeds meer merken komen met ‘crack polish’. Niet alleen de duurdere merken, ook Barry M en Essence hebben Crackle nagellak in hun assortiment. Heb jij ook al crack polish in je bezit, of sla je deze trend liever over?

Dit waren mijn meest favoriete zomer beauty trends en ik ben benieuwd of die van jou er ook bij zit, laat het me weten…

27 Comments on De acht meest opvallende zomer beauty trends!

 1. Stephanie.
  23 juni 2011 at 08:26 (11 jaar ago)

  Echt een super leuk artikel! Het zou zo in een tijdschrift kunnen staan! XXXXX.

  • Sanne van Huis
   23 juni 2011 at 14:12 (11 jaar ago)

   Dank je wel! Wat een groot compliment 😀

 2. silja
  23 juni 2011 at 08:34 (11 jaar ago)

  Wat een super leuk artikel! daar heb je aardig wat werk van gehad.

 3. charile
  23 juni 2011 at 09:22 (11 jaar ago)

  super leuk artikel!
  x

 4. Desirée
  23 juni 2011 at 09:44 (11 jaar ago)

  Je kan zien dat hier flink wat tijd in heeft gezeten, leuk gedaan weer!

 5. LaraLaurenthia
  23 juni 2011 at 11:25 (11 jaar ago)

  Er was toch een blogger die van de feather extenstions had laten zetten of zelf had gedaan?

  • Sanne van Huis
   23 juni 2011 at 14:12 (11 jaar ago)

   Geen idee eerlijk gezegd? Iemand? 😛

   • Rianne
    25 juni 2011 at 17:13 (11 jaar ago)

    Charlotte van Pinkypolish!

 6. Nina
  23 juni 2011 at 11:40 (11 jaar ago)

  super leuk gedaan! Ik ben nog niet helemaal om met die feather extenstions. Hoewel dat ook best leuk kan staan. En iedereen is helemaal weg van crackle nagellak maar ik heb er niet zoveel mee.

 7. amberrr
  23 juni 2011 at 11:47 (11 jaar ago)

  die feather extensions zijn zo leuk heb ze ook een paar weke ingehad kreeg echt heel veel complimenten, denk dat ik er maar weer een paar in ga doen nu het zomer is

 8. Femke
  23 juni 2011 at 12:16 (11 jaar ago)

  Ik ga voor pastel, felle lippen en neon & cracking nails! Mooie collages! X

 9. Kiki
  23 juni 2011 at 12:19 (11 jaar ago)

  Eujs die feather extensions had ik nog nooit gezien. Die zijn echt super!

 10. Diana
  23 juni 2011 at 12:20 (11 jaar ago)

  Gekleurde lippen heb ik sowieso al dagelijks, dus ja, met deze ‘trend’ doe ik al mee. Ik vind de crackle nails ook erg leuk.

 11. natasja
  23 juni 2011 at 12:44 (11 jaar ago)

  zag ik nou groene lipstik van mac apart ik vind die ringen ook schattig met die look twee ik ga voor de zachte kleuren maar je kan ook zachte oogschaduw en iets opvallende kleur met je lippen

 12. Linda
  23 juni 2011 at 12:52 (11 jaar ago)

  Jaa die feather extensions vind ik errug leuk.

 13. femketje
  23 juni 2011 at 13:37 (11 jaar ago)

  ik vind ze allemaal gaaf 😀

 14. Silke
  23 juni 2011 at 14:15 (11 jaar ago)

  Hihi ik ben al volop mee aan het doen met de felle lippen trend. En mijn veerextensions heb ik al lang besteld 🙂
  Atm; Oranje lippen en een winged eyeliner 🙂

 15. Nynke-Boudien
  23 juni 2011 at 14:30 (11 jaar ago)

  De neon nagellak vind ik enorm leuk, die draag ik zelf ook heel vaak. Verder vind ik de pasteltinten ook leuk.

 16. Annelies
  23 juni 2011 at 14:42 (11 jaar ago)

  Heel leuk artikel!
  Ik ga voor de pastel make-up, maar wel felle nagels(:

 17. Jeanne
  23 juni 2011 at 14:46 (11 jaar ago)

  Super leuk artikel, ben echt gek op en verslaafd aan al jouw scraps en collages! ;DD

 18. Elien
  23 juni 2011 at 15:06 (11 jaar ago)

  Sanne, (ik heb het al vaker gezegd), je artikels zijn geweldig!

 19. fre
  23 juni 2011 at 16:24 (11 jaar ago)

  Je was met dit artikel toch 3,5 uur mee bezig? :$
  Dat kan je wle zien het is echt een heel leuk artikel!:D
  Ik ga nu alvast maar neon lakjes inslaan!

  xx

  • Sanne van Huis
   23 juni 2011 at 16:37 (11 jaar ago)

   Klopt idd 🙂 en natuurlijk dank je wel!

 20. DalaLuz
  23 juni 2011 at 19:12 (11 jaar ago)

  Mooi verzorgd artikel weer 🙂 Leuk om te lezen!

 21. Nicole
  24 juni 2011 at 18:46 (11 jaar ago)

  Leuk artikel! Mooie collage heb je er van gemaakt! Ik vind de color blocking trend wel bijzonder, maar ik pas het liever alleen toe op mijn nagels.
  Make-up in pastelkleuren vind ik ook mooi.
  De feather extensions en de crackling nagelak vind ik de leukste trends voor komende zomer. Ik denk echter niet dat veertjes mij staan, omdat ik nogal krullend haar heb. De crackling nagellak; daar ben ik al weken naar aan het zoeken, maar ze zijn steeds uitverkocht. Maar ik geef niet op! 😉

 22. Tamara
  28 juni 2012 at 12:15 (10 jaar ago)

  Ik heb mn featherextensions bij lavidaromana.com gekocht, helemaal blij mee!