Webshop Parfumerie.nl

Sinds een tijdje via Twitter ken ik de webshop parfumerie.nl. Eerlijk gezegd wist ik niet dat er zulke uitgebreide online parfumerie shops bestonden. Ik vind het heel handig, vooral als je een geurtje wilt hebben die je al kent.

Parfumerie.nl is een webshop met geurtjes voor zowel vrouwen als voor mannen. Naast dat ze allerlei parfums verkopen hebben ze ook verzorgingsproducten en cosmetica. In de shop vind je een uitgebreid assortiment met de meest uiteenlopende merken. Zo vind je er ruim 200 bekende merken van Armani tot en met Viktor & Rolf. Ook hebben ze altijd de nieuwste geurtjes in hun shop. In principe is het zo dat wanneer je een bestelling plaatst (voor 16.00 uur) heb je het de volgende dag in huis. Vanaf 75 Euro heb je gratis verzending en met een geurtje kom je toch al snel aan dit bedrag. Het is zeker een aanrader om even te gaan ‘snuffelen’ in de shop.

Verder is het ook een aanrader om Parfumerie.nl te gaan volgen op Twitter. Ze houden heel veel giveaways en vaak hebben ze hele originele winacties met erg leuke prijzen!

9 Comments on Webshop Parfumerie.nl

 1. Eline
  15 februari 2011 at 10:24 (9 jaar ago)

  Ja is een leuke webshop he! Ik doe ook altijd heel enthousiast mee met de winacties :D

  Beantwoorden
 2. Femke
  15 februari 2011 at 10:42 (9 jaar ago)

  Ik volg ze ook al even via twitter, erg leuke webshop!

  Beantwoorden
 3. natasja
  15 februari 2011 at 11:49 (9 jaar ago)

  ik doe het al ik heb een keer iets kleins gewoonen een D&G portemenee voor munten

  Beantwoorden
 4. Kelly
  15 februari 2011 at 12:00 (9 jaar ago)

  Jaaaa super leuke webshop is dit! Als ik een winactie zie dan word ik al helemaal enthousiast! Ze hebben altijd super leuke prijzen! Leuk om deze webshop is op je blog te noemen!
  Liefs,

  Beantwoorden
 5. Eline
  15 februari 2011 at 12:01 (9 jaar ago)

  Ik ben een echte grootverbruiker wat parfum betreft dus bedankt voor de tip :)

  Beantwoorden
 6. Madelief
  15 februari 2011 at 20:28 (9 jaar ago)

  Ik ben binnenkort jarig en wil heel graag de Daisy parfum van Marc Jacobs (: Haha, ook niet zo gek hè – de naam van de parfum is natuurlijk geweldig hahahaha (:

  Beantwoorden
 7. Kiana Kaeo
  11 augustus 2020 at 12:08 (2 dagen ago)

  I just want to say I’m new to weblog and certainly savored you’re web blog. Very likely I’m going to bookmark your website . You certainly have excellent writings. Regards for sharing with us your web-site.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *