Leuke fashion book tips!

Zelf hou ik heel veel van mode, dat moet vast en zeker al opgevallen zijn en ik hou ook heel veel van tekenen. Ik vind het daarom erg leuk om modetekeningen te maken. Ter inspiratie kijk ik veel in tijdschriften, maar je hebt ook hele leuke mode boeken waar je heel veel inspiratie uit kan halen. Ik heb leuke boeken van de Britse uitgever Laurence King Publisher uitgezocht, waar vast en zeker je modehartje sneller van gaat kloppen. De boeken zijn allemaal te koop bij Bol.com.

Het volgende boek heb ik al in mijn kast staan en het is echt een super leuk boek voor mensen van alle leeftijden die van mode en van tekenen houden. Het is een boek met allerlei illustraties die jezelf in kunt kleuren, maar dat niet alleen, je kunt er ook zelf in tekenen. Bijvoorbeeld leuke patroontjes en er zitten ook leuke voorbeelden van DIY in. Een boek waar je echt uren plezier mee kan beleven! Te koop voor €15,99.

De volgende boeken heb ik nog niet thuis in de kast staan, deze staan allemaal wel op mijn must have lijstje!

Dit boek staat vol met leuke DIY en zoals je misschien wel weet ben ik hier gek op! Het boek zit vol met leuke ideeën en mooie illustraties. Ik denk dat dit boek op mijn lijstje zeker op nummer 1 staat! Dit boek kost €18,99.

Als je van tekenen houdt dan is een boek met een verzameling aan mode illustraties van het afgelopen 100 jaar natuurlijk een echte must have. Dit boek is ook erg leuk om te hebben als je bijvoorbeeld op een mode academie zit. Dit boek vind ik best wel duur, het boek kost namelijk €30,99.

Een boek met allemaal leuke t-shirts en dan draait het vooral om de leuke prints. Ik denk dat wanneer je van DIY houdt dat je door dit boek op heel veel ideeën kunt komen. Dit boek is zowel leuk voor vrouwen als voor mannen. Het kost €24,99.

En ten slotte sluit ik het rijtje met Fashion Designer Sketchbooks. Dit is een boek dat laat zien hoe fashion designers aan de slag gaan. Er staan allerlei schetsen in maar ook mooie lookbooks. Dit boek kost €34,99.

88 Comments on Leuke fashion book tips!

 1. Manon
  7 november 2010 at 17:27 (12 jaar ago)

  Ik heb de boeken 100 years of Fashion Illustrations en Fashion Designer Sketchbook.
  Vandaag heb ik een heel leuk boekje gekocht; Mode begrijpen, een overzicht van de belangrijkste modestijlen. Ben erg benieuwd hoe die is!!

 2. DIY
  7 november 2010 at 18:40 (12 jaar ago)

  Als je DIY zo leuk vind, kijk dan eens op mijn site! Klikken voor de link 🙂

 3. Eline
  7 november 2010 at 18:44 (12 jaar ago)

  @DIY, zo lekker reclame maken zeg…..

 4. Sanne van Huis
  7 november 2010 at 19:58 (12 jaar ago)

  @DIY Ik ken je site al en ik vind het een leuke blog! Alleen spammen vind ik niet zo heel leuk 😉

 5. janne
  8 november 2010 at 15:39 (12 jaar ago)

  leuke boeken!! Ik houd ook heel erg van mode en tekenen dus misschien ga ik wel een van deze boeken kopen!!!

 6. Merel
  8 november 2010 at 19:19 (12 jaar ago)

  zou je van de eerste 2 (die die je hebt, en die je wil) de exate naam/ schrijver enzo willen geven? Denk dat ik die maar eens ga aanschaffen 🙂

 7. Kim
  8 november 2010 at 19:46 (12 jaar ago)

  Super leuke boeken! Gaat mijn hartje inderdaad sneller van kloppen 😉 Vooral het boek wat jij zelf al hebt, lijkt mij het leukste

 8. DIY
  10 november 2010 at 17:36 (12 jaar ago)

  Ooh, nee, het was helemaal niet als reclame bedoeld, maar ik dacht ik tip je even :’)
  Sorry dat het verkeerd overkwam, had misschien niet alleen als reactie moeten posten van ‘kijk op mijn blog…’.